Hyppää sisältöön

Hiihtääkö Krista Pärmäkoski viimeisen arvokisastarttinsa lauantaina? Suomalaistähti ei halua spekuloida managerinsa tapaan

Krista Pärmäkosken mukaan lauantain 30 kilometrin perinteisen yhteislähtökisassa pitää vetää vähän riskilläkin, jotta menestyy.

Krista Pärmäkoski ennen naisten 10 kilometrin kisaa.
Krista Pärmäkosken sijoitukset Planican MM-kisoissa ovat olleet neljäs ja kuudes joukkuekisoista. Yhdistelmäkisasta tuli kuudes sija ja vapaan normaalimatkalta seitsemästoista sija. Kuva: Emmi Korhonen / Lehtikuva
Roope Visuri,
Laura Arffman

Krista Pärmäkosken manageri Aki Pajunoja laittoi torstai-iltana Twitteriin pystyyn mielenkiintoisen äänestyksen.

Pajunoja kysyi seuraajiltaan, nähdäänkö lauantaina Planican MM-kisoissa Pärmäkosken viimeinen arvokisastartti.

Luvassa on viimeinen hiihtostartti naisilla MM-kisoissa, kun kisataan 30 kilometriä perinteisellä hiihtotavalla yhteislähtönä.

– Ei spekuloida sitä vielä, Pärmäkoski kuittasi hymyillen Yle Urheilulle Planican hiihtostadionilla perjantaina.

Pärmäkoski uskoo palautuneensa hyvin torstain viestikilpailusta. Suomalainen kamppaili Ruotsin sprinttitykkiä Maja Dahlqvistia vastaan pronssista, mutta taipui.

Pärmäkosken mukaan viestiveto oli selkeästi parempi kuin tiistain kisa vapaalla hiihtotavalla. Pärmäkoski oli vapaalla 17:s.

Hänellä oli selvä menestysresepti lauantain kisaan, jossa Pärmäkoskea pidetään yhtenä mitaliehdokkaista.

– Pitää mennä fiksusti ja järkevästi. Ei saa lähteä itsellensä ylikovaa vauhtia, että jaksaa loppuun asti. Mutta jos haluaa menestyä, pitää vetää pienellä riskillä, Pärmäkoski totesi.

Suosittelemme sinulle