Hyppää sisältöön

Euroviisuedustaja Käärijän lauantaina kadonnut esiintymisasu löytyi

Myös UMK-esiintymisissä nähty vihreä yläosa katosi Helsingissä Malmin jäähallin läheisyydessä, artisti kirjoitti Instagramissa lauantaina iltapäivällä.

Käärijä eli Jere Pöyhönen vihreässä paidassa UMK 23:n finaalissa heti voittovedon jälkeen.
Kadonnut esiintymisasu nähtiin Käärijän yllä esimerkiksi UMK-karsinnoissa. Kuva: Miikka Varila / Yle
Olli-Pekka Toivanen
Avaa Yle-sovelluksessa

Suomea Euroviisuissa Cha cha cha -kappaleella edustavan Käärijän esiintymisasun vihreä yläosa katosi Helsingin Malmilla, artisti kertoi Instagram-tilillään tänään lauantaina. Lauantai-iltana artisti kertoi tarinan päättyneen onnellisesti ja asun löytäjän ilmoittautuneen hänelle.

Uuden Musiikin Kilpailun (UMK) esityksissä nähty vaatekappale oli hävinnyt Instagramissa julkaistun havainnekuvan mukaan Malmin jäähallin läheisyydessä. Asu on mustan pukupussin sisällä.

Asun löytäjälle luvattiin ”mojova palkkio”.

– Jos olet Malmilla liikkunut ja löytänyt sellaisen Käärijän yläosan, vihreän, niin ei muuta kuin laitahan minulle viestiä. Se on tipahtanut takaluukusta jonnekin matkalle, Kuopiossa lauantai-iltana esiintynyt artisti sanoi.

– Tässä täytyy vielä tälle Kuopion keikalle tälle päivälle laittaa joku jätesäkki päälle. Kyllä se on niin, että haaveet kaatuu, pukua nousemaan en saa.

Asu löytyi autotieltä

Artisti kertoi yläosan löytyneen noin kello 21 aikaan lauantaina. Espoossa asuva henkilö oli ottanut Käärijään yhteyttä ja kertonut löytäneensä asun autotieltä, artisti sanoi Instagram-päivityksessään.

Löytäjän kaksi poikaa olivat tunnistaneet asun Käärijälle kuuluvaksi. Kuopiossa ollut artisti kertoi lähtevänsä hakemaan asua Espoosta sunnuntaina.

Euroviisut järjestetään Britannian Liverpoolissa 9.–13. toukokuuta.

Päivitetty otsikkoa ja tekstiä tiedolla asun löytymisestä 11.3. kello 21.28.

Käärjiän esitys UMK-finaalissa (julkaistu 25.2.2023)

Lue lisää:

Euroviisujen liput menivät kuumille kiville: ”Viisufaneilla hinnat ylittävät jo kipukynnyksen”

Suomi nousi Euroviisujen vedonlyöntitilastoissa jo kakkoseksi

Suosittelemme