Hyppää sisältöön

Poliisi pyytää havaintoja Hämeenlinnassa tapahtuneesta puukotuksesta

Rahaa vaatineet miehet olivat lyöneet uhria teräaseella ylävartaloon.

Poliisit ajoharjoituksissa Polamkissa.
Puukotus tapahtui lauantaina puolilta öin kauppakeskus Goodmanin kohdalla Hämeenlinnassa. Kuvituskuva. Kuva: Jani Aarnio / Yle
Anne-Maria Niskanen

Hämeen poliisi tutkii epäiltyä törkeän ryöstön yritystä Hämeenlinnassa. Lauantaina 11. maaliskuuta kello 23.38 tuli hätäkeskusilmoitus, jonka mukaan miestä oli puukotettu. Poliisipartio oli tavannut uhrin Raatihuoneenkadulla.

Uhri oli kertonut poliisille olleensa liikkeellä kaverinsa kanssa. Kauppakeskus Goodmanin kohdalla Turuntien ja Kaivokadun välillä heidän luokseen oli tullut kaksi miestä, jotka olivat vaatineet uhrilta rahaa ja lyöneet tilanteessa teräaseella. Uhri oli saanut sairaalahoitoa vaativan vamman ylävartaloonsa.

Puukotuksen jälkeen uhri oli lähtenyt kaverinsa kanssa Pikkutorinkujan kautta Raatihuoneenkadulle, ja tekijät olivat seuranneet heitä vähän matkaa. Tekijät olivat uhrille tuntemattomia, nuorehkoja miehiä, joilla oli mahdollisesti tummat takit.

Poliisi pyytää nyt havaintoja tapahtuneesta ja tekijöiden poistumissuunnasta. Teon epäillään tapahtuneen muutamia minuutteja ennen hätäkeskukseen soittoa. Havainnot tapahtuneesta voi ilmoittaa numeroon 0295 437746 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi

Suosittelemme sinulle