Hyppää sisältöön

Mestarijoukkue saapui kiittämään fanejaan – edes hyinen vesisade ei latistanut tunnelmaa

Joukkueen kapteeni Ville Aaltonen kiitti pelaajia loistavasta kaudesta ja kannattajia kotiotteluiden voittamattomasta tunnelmasta.

Porin Narukerän pelaajat lavalla mestaruuspokaalin kanssa.
Mestarit lauloivat yleisölle ja yleisön kanssa kultajuhlissaan. Kuva: Anna-Mari Vuollet
Anna-Mari Vuollet
Avaa Yle-sovelluksessa

Porin Narukerä juhli mestaruuttaan Porin torilla lauantaina. Navakka tuli ja hyytävä vesisade eivät onnistuneet latistamaan tunnelmaa.

Yleisö toivotti Bandyliigan mestaruuden viikko sitten voittaneen joukkueen raikuvin suosionosoituksin lavalle.

– Hienoa, kun tänne on tullut porukkaa paikalle, joukkueen kapteeni Ville Aaltonen kiittelee.

Paljon ihmisiä Porin Narukerän mestaruusjuhlissa.
Narukerän kannattajat saapuivat satapäin juhlimaan viikko sitten Bandyliigan mestaruuden voittanutta Narukerää hyytävästä sateesta huolimatta. Kuva: Anna-Mari Vuollet

Kotiyleisön tuki kannatteli läpi kauden

Välieräsarjan suoraan kolmella ottelulla voittanut Narukerä sytytti kaupungin varsinaiseen jääpallokiimaan finaaliottelun alla.

Yleisön mahduttamiseksi finaaliin kentän ympärille rakennettiin pikaisesti lumesta ja jäästä kolme seisomakatsomoa. Lisäksi paikalle tuotiin siirrettäviä istumakatsomoita.

– Seura teki talkoovoimin todella hienon tapahtuman. Oli hieno tulla kentälle, kun oli paljon porukkaa ja tunnelmaa oli koko pelin ajan. Se auttoi meitä todella paljon, Aaltonen kiittelee torille saapunutta yleisöä.

Edellisen kerran Porissa juhlittiiin Bandyliigan mestaruutta vuonna 1999.

Pipopäinen nainen tutkii Porin Narukerän tuotteita.
Keränaiset Nuppu ja Heli Willman sekä Suvi Aho ovat tällä viikolla saaneet myydä poikkeuksellisen paljon fanituotteita. Kuva: Anna-Mari Vuollet

Viikko sitten lauantaina pelaatussa finaaliottelussa Mikkelin Kampparit kaatuivat kotiyleisön edessä lukemin 7-3. Narukerä oli vahvoilla kotiyleisön edessä.

– Se on ollut meidän oma linnake, jonne on vastustajan ollut vaikea tulla. Meillä on hyvä tuki ollut yleisöltä läpi kauden.

Talkooporukka ei vesisateesta hätkähdä

Seuralla on vahva ja hyvätuulinen talkooporukka. Makkaranpaistovuorosta tavoitettu Markku Heikkilä oli mukana mestaruusjuhlissa edelliselläkin kerralla.

Talkootöiden lisäksi miehelle on kertynyt viisi mitali mm. huoltajan hommista.

Sään taivastelijoille Heikkilä vain hymyilee. Länsirannikolla talvista ulkolajia harrastavat ovat tottuneet vaihteleviin säihin.

– Tällainen ilma ei haittaa jääpalloilijoita eikä koirankusettajia, Heikkilä nauraa ja kiirehtii takaisin paistamaan makkaraan.

Nainen hymyilee kädet taskussaan.
Porin Narukerän aktiivi Elina Wallin oli mestaruusjuhlan teemaan sopivasti sonnustautunut kultaan. Kuva: Anna-Mari Vuollet

Suosittelemme sinulle