Hyppää sisältöön

Kempeleen Alko on kiinni viikkojen ajan vesivahingon vuoksi

Kempeleen Alkon henkilökunta huomasi katon vuotavan maanantai-iltana, ja myymälä suljettiin. Vesi kasteli koko 200 neliömetrin kokoisen myymälän lattian.

Viinipulloja ostoskärryssä.
Kempeleen Alko ollessa kiinni viikkojen ajan lähimmät myymälät palvelevat Limingassa ja Oulun Kaakkurissa. Kuvituskuva. Kuva: Sakari Piippo / Yle
Hanna Holopainen

Kempeleen Myllytiellä sijaitsevan Alkon vesivahingon arvioidaan saaneen alkunsa siitä, että jäätyneen kattokaivon vedet ovat sään vaihdellessa sulaneet ja tulleet katon läpi.

Lidlin yhteydessä oleva Alkon myymälä laitettiin heti kiinni, kun henkilökunta huomasi noin kello 17, että vettä tuli katon läpi.

Vesi kasteli koko 200 neliömetrin kokoisen myymälätilan lattian. Myös osa tuotteista kärsi vesivahinkoja. Huoltoyhtiö pumppasi veden pois tiloista maanantai-iltana.

Kempeleen Alko on kiinni joitakin viikkoja. Kartoitamme nyt, mitä on tapahtunut, mitkä ovat vahingot ja missä laajuudessa korjaustoimenpiteitä pitää tehdä, sanoo palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä Alkosta.

Tällä hetkellä esimerkiksi vahinkojen euromääräistä laajuutta ei vielä tiedetä. Myös korjausaikataulu tarkentunee loppuviikosta.

Kerkelän mukaan Kempeleen Alkon henkilökunnalla on myymälän kiinniolon aikana mahdollisuus työskennellä muissa lähialueen myymälöissä.

Asiakkaita lähinnä ovat Limingan ja Oulun Kaakkurin Alkot.

Voit keskustella aiheesta 22. maaliskuuta kello 23 saakka.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme