Hyppää sisältöön

Ranskalaistähti oksensi kesken kärkitaiston Salpausselän maailmancupissa – hämmästeli itsekin Ylelle: “30 sekunnin juttu”

Hugo Lapalus ei itsekään tiennyt, mitä oikein tapahtui viimeisessä nousussa. Lapalus toipui oksentamisestaan myös hämmentävän nopeasti.

Hugo Lapalus joutui oksentamaan kesken kisan
Roope Visuri

LAHTI. Hiihdon maailmancup-kauden päätöskilpailussa Lahdessa nähtiin draamaa, kun ranskalainen Hugo Lapalus oksensi yhtäkkiä kärkijoukossa. Lapalus joutui pysähtymään hetkeksi.

Ranskalainen kuitenkin tokeni ja tuli rajusta tilanteesta huolimatta maaliin 19. sijalle ja jäi minuutin voittajasta Johannes Hösflot Kläbosta.

– En tiedä, miksi se tapahtui. Minulla oli hetken aikaa ongelmia vatsan kanssa. Vähän ennen ja vähän jälkeen oli ookoo. Se oli vain 30 sekunnin juttu, Lapalus hämmästeli Yle Urheilulle.

Lapalus epäili, että ehkä hänen nauttimansa juoma sai hänen vatsansa sekaisin. Lapalus kiitteli suomalaisyleisöä tuesta.

– Oli uskomaton tunnelma. Rata on täydellinen hiihtää. Nyt on kaikki kunnossa. Tulos ei ollut vain hyvä, hymyillyt ja muutenkin hyvällä tuulella ollut ranskalainen kommentoi.

Ranskalainen Lapalus oli tyytyväinen kauteensa, sillä hän ylsi ensimmäistä kertaa normaalimatkojen cupissa 15 joukkoon.

– Oli hyvä kausi kokonaisuudessaan. Viimeinen kilpailu ei ollut vaan täydellinen, Lapalus sanaili.

Suosittelemme