Hyppää sisältöön

Näin seuraat eduskuntavaaleja Vaasan vaalipiirissä

Yle Pohjanmaan ja Yle Kokkolan toimitukset raportoivat vaalipiirin tulokset alueradiossa ja verkossa nopeasti sunnuntai-iltana.

Vaasan vaalipiirin eduskuntavaalehdokkaiden vaaliesitteitä vinossa pinossa pöydällä.
Kuva: Elina Niemistö / Yle
Elina Niemistö
Avaa Yle-sovelluksessa

Ylen aluetoimitukset seuraavat radiossa ja verkossa eduskuntavaalien Vaasan vaalipiirin tuloslaskentaa reaaliajassa.

Verkossa voit seurata tunnelmia ja ääntenlaskennan etenemistä Vaasan vaalipiirissä hetki hetkeltä päivittyvässä jutussa tästä linkistä.

Vaalilähetys alkaa Radio Suomen kanavalla jo hieman ennen äänestyksen päättymistä, kello 19:50, ja jatkuu puoleen yöhön saakka.

Lähetyksessä seurataan rinnakkain valtakunnallista tilannetta ja alueellista tilannetta studiosta ja kentältä. Vaasan vaalipiirin tuloksia kertovat studiossa toimittajat Elina Niemistö ja Sebu Björklund.

Lisäksi kentällä liikkuvat reportterit kaikissa kolmessa pohjalaismaakunnassa, joten nopeasti myös kuullaan ehdokkaiden ja valituksi tulleiden tai pudonneiden tuoreet kommentit.

Kentällä ovat toimittajat Mirva Ekman, Petra Haavisto ja Antti Haavisto. Analyyseja ja kommentteja ehdokkailta kuullaan myös puhelimitse.

Lue eduskuntavaaleista Vaasan vaalipiirissä:

Kuka korjaa Urpilaisen äänipotin, voittavatko perussuomalaiset keskustan? Asiantuntija ruotii kiinnostavimmat seikat Vaasan vaalipiirissä

Eduskuntavaalien kampanjoinnin loppukiri käynnissä – pohjalaisehdokkaillakin kiirettä on riittänyt ja yöunista on tingitty

Vaalikampanjointiin saa kulumaan kymmeniä tuhansia euroja, mutta säästölinjallakin voi mennä läpi: ”Ollaan vanhoja mainoksia teipattu uudelleen”

Suosittelemme sinulle