Hyppää sisältöön

Nainen yritti murhata kolme lasta sytyttämällä tulipalon Kuopiossa, poliisi epäilee

Poliisi tutkii Kuopiossa pääsiäisviikolla syttynyttä pienkerrostalopaloa murhan yrityksenä ja tuhotyönä. Palohuoneistossa oli sisällä sytyttäjäksi epäilty nainen ja kolme lasta.

Pelastuajoneuvon kyljessä pelastuslaitoksen logo.
Poliisi tutkii Kuopiossa pääsiäisviikolla syttynyttä pienkerrostalopaloa murhan yrityksenä ja tuhotyönä. Kuva: Toni Pitkänen / Yle
Helmi Nykänen
Avaa Yle-sovelluksessa

Poliisi epäilee naisen sytyttäneen tulipalon asunnossa, jossa hän oli kolmen alaikäisen lapsensa kanssa. Kuopion Petosella pienkerrostalossa syttyi tulipalo keskiviikkona 5. huhtikuuta.

Poliisin esitutkinnassa on selvinnyt, että tulipalo on todennäköisesti aiheutettu tahallaan. Tulipalon syttymishetkellä asunnossa oli äiti kolmen lapsensa kanssa.

Poliisi epäilee, että äiti sytytti tulipalon asunnon makuuhuoneessa. Rikoskomisario Mikko Hakkarainen ei ota tässä vaiheessa kantaa teon mahdolliseen motiiviin. Poliisi tutkii tapausta kolmena murhan yrityksenä ja tuhotyönä.

Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta asunto kärsi mittavia vaurioita. Pienkerrostalon muut huoneistot eivät vaurioituneet.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää asiaan liittyvien yksityiskohtien vuoksi. Poliisin mukaan esitutkinnasta tiedotetaan lisää aikaisintaan, kun se valmistuu kesän aikana.

Suosittelemme