Hyppää sisältöön

Konkurssin tehneelle Hotelli Punkaharjulle ilmaantui toiminnan jatkamisesta kiinnostuneita tahoja

Itä-Savo uutisoi tänään, että hotellin toiminta loppuu kahden viikon päästä. Pesänhoitajaksi nimetyn asianajaja Esko Liimataisen mukaan tieto jatkosta selviää kuitenkin vasta myöhemmin.

Hotelli Punkaharju. Edustalla on lunta.
Hotelli Punkaharju sijaitsee Etelä-Savossa noin 30 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta. Kuva: Kati Rantala / Yle
Ada Lassuri

Historiallisen Hotelli Punkaharjun kohtalo on vielä auki. Hiljattain konkurssin tehneelle hotellille on kuitenkin ilmaantunut toiminnan jatkamisesta kiinnostuneita tahoja, kertoo pesänhoitajaksi nimetty asianajaja Esko Liimatainen.

Hotellin yrittäjä Saimi Hoyer kertoi pian konkurssiuutisen jälkeen, että toiminta jatkuu ainakin toistaiseksi normaalisti. Varauskalenteri näytti hyvältä, ja hotelliin tuli jopa uusia varauksia.

Siitä huolimatta sanomalehti Itä-Savo kertoi tänään, että Hotelli Punkaharjun toiminta loppuu kahden viikon päästä. Se, päättyykö vai jatkuuko toiminta, selviää Liimataisen mukaan kumminkin vasta sitten, kun asiasta on keskusteltu päävelkojien kanssa.

Konkurssimenettely alkoi virallisesti eilen. Tieto toiminnan loppumisesta juuri kahden viikon kuluttua liittyy Liimataisen mukaan siihen, että konkurssitapauksissa työntekijöiden irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Konkurssipesän hoitaminen on vasta aluillaan. Tällä hetkellä päävelkojilta odotetaan kannanottoja.

Suosittelemme