Hyppää sisältöön

Vaasa sponsoroi hiihtäjä Joni Mäkeä ja uimari Nader Khalilia

Mäen tähtäin on vuoden 2026 talviolympialaisissa Milanossa ja Khalilin vuoden 2024 paralympialaisissa Pariisissa.

Joni Mäki Rukalla 24.11.2022.
Joni Mäen sopimuskausi jatkuu vuoden 2026 Milanon talviolympialaisiin saakka. Kuva: Tomi Hänninen
Ulla Kuivasmäki

Vaasa ryhtyy tukemaan rahallisesti kahta menestynyttä urheilijaa. Vaasan kaupunki on solminut sponsorisopimukset hiihtäjä Joni Mäen ja uimari Nader Khalilin kanssa.

Molemmat urheilijat tähtäävät määrätietoisesti kohti seuraavia arvokisoja. Mäen tähtäin on vuoden 2026 talviolympialaisissa Milanossa ja Khalilin vuoden 2024 paralympialaisissa Pariisissa.

Mäen sopimuskausi jatkuu vuoden 2026 Milanon talviolympialaisiin saakka ja sponsorisopimuksen kustannus koko ajalta on yhteensä 14 000 €. Nader Khalilin sopimuskausi on vuoden 2024 Pariisin paralympialaisiin saakka, sponsorisopimuksen kustannus on yhteensä 5 500 €.

Joni Mäki hiihti Pekingin talviolympialaisissa 2022 useamman matkan ja saavutti hopeamitalin perinteisen parisprintissä yhdessä Iivo Niskasen kanssa. Nader Khalili ui Tokion paralympialaisissa vuonna 2020.

- Yhteistyö sisältää kaupungin näkyvyyttä kisa-asuissa, sovitun määrän julkaisuja urheilijoiden sosiaalisen median kanavissa sekä osallistumista kaupungin tapahtumiin urheilijan harjoittelu- ja kilpailuaikataulujen puitteissa, viestintä- ja markkinointijohtaja Leena Forsén kertoo.

Suosittelemme