Hyppää sisältöön

Tapparassa kultaa voittaneet Davidssonin veljekset ensi kaudeksi Ässiin

Molempien kanssa on tehty yksivuotiset sopimukset.

Marcus ja Jonathan Davidsson pitelevät Kanada-maljaa Tapparan mestaruusjuhlissa 2023.
Marcus ja Jonathan Davidsson pitelevät Kanada-maljaa Tapparan mestaruusjuhlissa 2023. Kuva: Tomi Hänninen/Chilipictures
Jenni Joensuu
Avaa Yle-sovelluksessa

Tapparassa tänä keväänä Suomen mestaruuden voittaneet ruotsalaisveljekset Jonathan ja Marcus Davidsson siirtyvät ensi kaudeksi Porin Ässiin.

Molempien kanssa on tehty yksivuotiset sopimukset.

– Davidssonin veljekset ovat voittaneet viimeiset kaksi kautta putkeen sarjansa mestaruuden. Marcuksella ja Jonathanilla on juuri niitä ominaisuuksia mitä modernissa jääkiekossa tarvitaan eli nopeutta ja pelitaitavuutta sekä kykyä pelata erikoistilanteissa. Pelaajien lahjakkuus on korkealla tasolla ja ikäprofiililtaan he ovat pelaajia parhaassa iässä, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi tiedotteessa.

Jonathan Davidsson on 26-vuotias laitahyökkääjä, joka on urallaan pelannut 6 NHL-ottelua sekä 9 ottelua Ruotsin maajoukkueessa. Kesken viime kauden Tapparaan siirtynyt Jonathan pelasi Liigassa runkosarjassa 25 ottelua tehoin 5+7 =12 ja pudotuspeleissä 14 ottelua tehoin 1+2 =3.

Nuorempi veli Marcus Davidsson on 24-vuotias keskushyökkääjä, joka on pelannut urallaan myös laitahyökkääjän paikalla. Hän on pelannut urallaan 3 aikuisten maaottelua sekä yhdet U20 MM-kisat. Marcus pelasi viime kaudella Tapparassa 31 ottelua runkosarjassa tehoin 8+15 =23 ja pudotuspeleissä 14 ottelua tehoin 4+0 =4.

Kuuntele tästä uusimmat Ylen radiouutiset Satakunnasta

Lue täältä uusimmat Yle Uutiset Satakunnasta

Suosittelemme sinulle