Hyppää sisältöön

Ensimmäiset major-finalistit ratkotaan Pariisissa – Ylen kisaveikkauksessa haetaan iltatrillerin ensimmäistä kolmen kaadon miestä

CS:GOn major-turnaus jatkuu sunnuntaina Ylen kanavilla. Vitality ja Monte pelaavat finaalipaikoista, 9INE ja FAZE ovat puolestaan vaarassa pudota.

Otto Rönkä

Katso suorana Areenassa ja osallistu CS:GOn Major-chattiin Yle Areenassa!

Counter-Strike: Global Offensiven major-turnaus jatkuu sunnuntaina Pariisissa. Yle Areenassa ja Yle E-urheilun Twitch.tv-kanavalla seurataan legendavaiheen pelejä suorana kello 12.15 alkaen aina iltamyöhään asti.

Kisapäivän kärkipelinä Ylen lähetyksissä on noin kello 19.30 alkava 9INE - FaZe Clan. Kisaveikkauksessa haetaan pelaajaa, joka ensimmäisenä käärii avauskartassa vähintään kolme kaatoa yhdellä kierroksella!

Oikeaan pelaajaan ja kierrosmäärään osuneiden kesken arvotaan Yle E-urheilun pelihiirimatto! Jos oikeita vastauksia ei tule, palkinto jaetaan oikean pelaajan ja lähimmäksi oikeaa kierrosta veikanneelle.

Kuka on 9INE-FAZE -ottelun avauskartan ensimmäinen ”triplakaataja”?

Veikkauksen voi lähettää ottelun alkuun asti. Alkamisaika kello 19.30 on suuntaa antava, sillä turnauksessa pelit alkavat aina edellisen päättyessä.

Voit osallistua vain kerran ja se vaatii kirjautumisen Yle-tunnuksella. Huomaathan, että asiattomilla nimimerkeillä tehtyjä veikkauksia ei huomioida!

Major-turnauksen kisapäivä numero kuusi käynnistyy Areenassa ja Twitchissä ottelulla fnatic vastaan GamerLegion kello 12.30. Tämän jälkeen jännitetään suomalaisorganisaatio ENCEn virettä brittiläistä Into The Breachia vastaan.

Iltapäivän pudotuspelissä eurojengit Team Vitality ja Monte taistelevat ensimmäisistä paikoista Pariisin majorin finaalivaiheeseen, joka pelataan Accor Arenalla ensi viikolla. 9INE ja FAZE ovat myöhäispelissä puolestaan selkä seinää vasten: häviäjä pakkaa tavaransa ja joutuu kotimatkalle.

Suosittelemme