Hyppää sisältöön

Nuoret kolaroivat mopomiiteissä Pirkkalassa – kaksi loukkaantui

Molemmissa kolareissa vältyttiin vakavammilta vammoilta.

Ihminen istuu mopon selässä.
Tampereen seudulla ja lähikunnissa oli lauantaina illasta liikenteessä useita isoja yhdessä ajelevia porukoita, joissa oli mukana mopoja, kevytmoottoripyöriä ja mopoautoja. Kuvituskuva. Kuva: Yle/Alexia Sahl
Manu Saarela

Poliisi kertoo saaneensa lauantai-iltana kello 19 useita ilmoituksia Pirkkalaan kokoontuneista mopoilijoista, moottoripyöristä ja mopoautoista. Ilmoitusten mukaan kuljettajat keulivat ja ajelivat jalkakäytävillä sekä polttivat kumia aiheuttaen vaaratilanteita ja häiriötä liikenteessä.

Pian tämän jälkeen Pirkkalan Lentoasemantiellä tapahtui mopon ja mopoauton välinen kolari.

Poliisin tietojen mukaan kolari oli tapahtunut tilanteessa, jossa letkassa ajaneet ajoneuvot olivat tehneet U-käännostä Lentoasemantiellä. Kaikki kolarin osalliset ovat alaikäisiä. Tilanteessa loukkaantui yksi nuori.

Poliisi tutkii kolaria epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Alle tuntia myöhemmin toinen kolari

Alle tuntia myöhemmin hätäkeskukseen tuli ilmoitus toisesta kolarista Pirkkalan Vaittintieltä.

Ilmoituksen mukaan kaksi kevytmoottoripyörää oli törmännyt toisiinsa. Poliisin mukaan myös tässä tapauksessa kolari oli tapahtunut tiellä tehdyssä U-käännöksessä, mutta niin että toinen osallisista oli ollut pysähtyneenä törmäyksen tapahtuessa.

Törmäyksen seurauksena yksi henkilö sai lieviä vammoja. Poliisi tutkii kolaria epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lauantai-iltana Tampereen seudulla ja lähikunnissa oli liikenteessä useita isoja yhdessä ajelevia porukoita, joissa oli mukana mopoja, kevytmoottoripyöriä ja mopoautoja. Kyseessä oli sosiaalisessa mediassa kokoon kutsuttu mopomiitti.

Lisää Pirkanmaan uutisia Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Onko sinulla uutisvinkki tai kuvasitko uutistilanteen? Lähetä vinkki tampere@yle.fi.

Suosittelemme