Hyppää sisältöön

ENCEn major-taival päättyi! Katso Pariisin majoreita suorana ja osallistu kisaveikkaukseen

CS:GOn Major-turnauksessa ratkotaan maanantaina sekä finalisteja että kotiinlähtijöitä. Päivän kisaveikkauksessa haetaan puolestaan ”tiimipelaajaa”.

Otto Rönkä
Avaa Yle-sovelluksessa

Katso suorana Areenassa ja osallistu CS:GOn Major-chattiin Yle Areenassa!

Jännitys tiivistyy Pariisin Counter-Strike: Global Offensiven majoreilla maanantaina, kun turnauksessa pelataan jo legendavaiheen kolmatta päivää. Areenassa ja Yle E-urheilun Twitch.tv-kanavalla seurataan pelejä suorana kello 12.15 alkaen aina iltamyöhään asti.

Päivän kärkipelinä on ottelu Team Liquid - Into The Breach. Kisaveikkauksessa haetaan pelaajaa, joka ensimmäisenä avauskartassa kaataa vahingossa oman joukkuetoverin (”team kill”)!

Kuka laittaa Liquid-ITB-ottelun avauskartassa ensimmäisenä ”omiin” (eli kaataa vahingossa oman joukkuetoverin)?

Oikeaan pelaajaan ja kierrosmäärään osuneiden kesken arvotaan Yle E-urheilun pelihiirimatto! Jos oikeita vastauksia ei tule, palkinto jaetaan oikean pelaajan ja lähimmäksi oikeaa kierrosta veikanneelle.

Veikkauksen voi lähettää ottelun alkuun asti. Osallistua voi vain kerran ja se vaatii kirjautumisen Yle-tunnuksella. HUOM! Asiattomilla nimimerkeillä tehtyjä veikkauksia ei huomioida!

Ylen lähetyksessä selostajina kuullaan Roope ”Robu” Leppästä ja Jaakko Palvailaa. Asiantuntijoina toimivat Kristo Lindfors, Taneli ”diSTURBED” Veikkola sekä Areena-chatin puolella Kalle ”gaLezki” Kareinen.

HUOM! Ylen lähetykseen tulee ottelumuutos illan pelejä koskien. Ylen kanavilla seurataan aiemmin ilmoitettujen Monte-NAVI sekä Liquid-ITB -otteluiden sijaan matsit fnatic-G2 sekä Apeks-GamerLegion.

Suosittelemme sinulle