Hyppää sisältöön

Tietyöt Linnanmaan ja Ritaharjun välillä ovat käynnistyneet ja kestävät syksyyn

Tietyöjärjestelyt liittyvät Nokian kampuksen rakentamiseen. Liikennehaittaa on luvassa työmaa-alueen läheisyydessä kävely-, pyörä- ja autoliikenteelle.

kartta, johon on merkitynä Oulun Linnanmaan alueella Nokia Networksin uuden tehtaan tontti sekä Oulun yliopiston kampusalue.
Nokian uudet tilat rakentuvat Oulun yliopiston läheisyyteen. Kuva: Timo Nykyri / Yle
Pekka Loukkola

Oulussa Kaitoväylän ja Tietolinjan liikennejärjestelyiden rakentamistyöt käynnistyvät Linnanmaan ja Ritaharjun välisellä alueella.

Liikennejärjestelyjen rakentaminen liittyy Ritaharjuntien työpaikka-alueen asemakaavamuutokseen ja Nokian kampusalueen infran rakentamiseen.

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tietyöt on tarkoitus saada valmiiksi tämän vuoden lokakuussa. Toimenpiteet aiheuttavat liikennehaittaa työmaa-alueen läheisyydessä kävely-, pyörä- ja autoliikenteelle.

Hanke on jatkoa uuden Ritaharjuntien rakentamiselle. Tietyöhanke sisältää Kaitoväylän ja Tietolinjan liikennejärjestelyiden rakentamisen. Hankkeeseen sisältyy Kaitoväylän ja Tietolinjan kiertoliittymän parantaminen sekä kevyen liikenteen baanayhteyden rakentaminen Ritaharjuntieltä Kaitoväylälle Paavo Havaksen tien liittymään saakka.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme