Hyppää sisältöön

Puolustaja Tuomas Salmela ensi kaudeksi Ässiin

27-vuotias Salmela on pelannut Liigassa 247 runkosarja- ja 32 pudotuspeliottelua. Päättyneellä kaudella Ilveksessä hän pelasi 34 ottelua tehoin 1+2=3.

Lenni Hämeenaho tasoitti 1–1:een.
Ässien ensi kauden joukkue alkaa olla valmis. Kuva: Elmeri Elo / All Over Press
Jenni Joensuu
Avaa Yle-sovelluksessa

Viimeiset viisi kautta Tampereen Ilveksessä kiekkoillut puolustaja Tuomas Salmela siirtyy Ässiin.

Ilves tiedotti aiemmin tänään, että Salmelan sopimus kaudesta 2023–24 on purettu.

Sopimus Ässien kanssa on yksivuotinen.

27-vuotias Salmela on pelannut Liigassa 247 runkosarja- ja 32 pudotuspeliottelua. Päättyneellä kaudella Ilveksessä hän pelasi 34 ottelua tehoin 1+2=3.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme Salmelasta jämäkän ja luotettavan puolustajan Ässien joukkueeseen. Tume on kova kamppailija ja valmis tekemään kaikkensa joukkueen voiton eteen. Kokeneena pelaajana uskomme hänen sopivan hienosti koppiimme ja porilaiseen kiekkoyhteisöön, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Salmela itse kertoi kaivanneensa maisemanvaihdosta.
– Minulle tuli tunne, että maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää ja Ässät osoitti kiinnostusta, niin siihen oli helppo tarttua. Kuulin paljon hyvää seurasta mm. Nikolas Matinpalolta. Uskon, että sovin Ässien pelityyliin.

Salmela kehuu Ässien tiedotteessa Porin tunnelmaa.

– Pori on kova kiekkokaupunki ja pääsin kokemaan sen tänä keväänä vastustajan näkökulmasta. Puolivälieräpeli Porissa on yksi hienoimpia pelejä tunnelmaltaan, jonka olen päässyt kokemaan. Isomäki on aina ollut vaikea paikka vierasjoukkueelle.

Kuuntele tästä uusimmat Ylen radiouutiset Satakunnasta.

Lue täältä uusimmat Yle Uutiset Satakunnasta.

Suosittelemme