Hyppää sisältöön

Poliisi kaipaa tietoja valkoisesta katumaasturista, jonka epäillään törmänneen alaikäiseen pyöräilijään Jyväskylässä

Poliisi kertoo, että törmäyksessä pyöräilijä lensi auton konepellin kautta maahan. Valkoisen katumaasturin kuljettaja jatkoi pysähtymättä matkaansa.

Poliisiaseman kyltti Rovaniemellä.
Poliisi kaipaa tietoja valkoisesta katumaasturista, joka kolaroi 13. huhtikuuta Jyväskylän Savelassa. Kuva: Antti Mikkola / Yle
Marja Roiha

Poliisi pyytää havaintoja autoilijan ja pyöräilijän välisestä, kuukausi sitten sattuneesta kolarista Jyväskylän Savelassa.

Laajavuorentien ja Vesangantien risteyksessä tapahtui 13. huhtikuuta noin kello 18.00 kolari, jossa autoilijan epäillään ajaneen risteystä ylittäneen pyöräilijän päälle suojatien jatkeella.

Poliisi kertoo, että törmäyksessä pyöräilijä lensi auton konepellin kautta maahan. Valkoisen katumaasturin kuljettaja ei pysähtynyt, vaan poistui paikalta. Alaikäinen polkupyöräilijä loukkaantui lievästi.

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tilanteesta ja erityisesti onnettomuuteen liittyvästä tapahtumapaikalta poistuneesta ajoneuvosta ja sen kuljettajasta. Poliisi pyytää myös autonkuljettajaa ilmoittautumaan.

Havainnot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi(at)poliisi.fi.

Suosittelemme sinulle