Hyppää sisältöön

Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen patistaa Lahtea parantamaan jalkapalloilun olosuhteita

Kankkusen mukaan Kisapuiston uuden katsomon rakentaminen vaikuttaa laajasti lahtelaiseen jalkapalloyhteisöön. Myös lajin talviolosuhteissa hän näkee parantamistarvetta.

Veikkausliigan puheenjohtaja ja Palloliiton varapuheenjohtaja Kaarlo Kankkunen hymyilee ja katsoo kameraan.
Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen vieraili viime perjantaina Lahdessa tapaamassa muun muassa kaupungin, Palloliiton ja lahtelaisseurojen edustajia. Kuva: Petri Niemi / Yle
Petri Niemi

Jalkapallon Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen toivoo, että Lahden Kisapuiston katsomohanke pääsisi pian vauhtiin.

Kisapuiston uuden pääkatsomon rakennuttaminen joudutaan kilpailuttamaan uudelleen, mikä tuo hankkeeseen ainakin kuukausien viivästyksen. Rakentajien tarjoukset ylittivät 12,5 miljoonan euron budjetin.

– Lahdessa on paitsi stadion- niin muitakin olosuhdehaasteita, arvioi Kankkunen.

Veikkausliigan puheenjohtaja ja Palloliiton varapuheenjohtaja Kankkunen muistuttaa, että Kisapuiston uuden katsomon viivästys vaikuttaa myös tuhansiin junioreihin Lahdessa. Kankkunen on kuitenkin iloinen siitä, että uuden katsomon rakentamiselle on edelleen vahva tuki ja valtuuston päätös.

Kankkusen mielestä Lahden talviolosuhteet lähestyvät jo kriisiä suhteessa harrastajamääriin. Jalkapalloseurojen mukaan tarvetta olisi toiselle sisähallille Mukkulassa.

Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen arvioi Lahden tilannetta ja olosuhteita jalkapallossa tässä jutussa.

Seuraa Päijät-Hämeen uutisia Yle Areenassa ja Ylen verkossa.

Suosittelemme