Hyppää sisältöön

Nainen väitti tulleensa huumatuksi Rammsteinin jatkoilla Liettuassa – Helsingin poliisi ei ole saanut mitään rikosilmoituksia

Henkilö syytti Rammsteinia siitä, että hänet olisi huumattu bändin jatkoilla Liettuassa viime viikolla. Väitettä ei ole todistettu todeksi.

Man i futuristisk maskin med händerna utsträckta.
Rammstein-yhtye vastasi saamaansa syytökseen Twitterissä. Kuva sunnuntain konsertista. Kuva: Paul Harries PAUL@PAULHARRIES.CO.UK
Otso Karhu
Avaa Yle-sovelluksessa

Helsingissä Olympiastadionilla viikonloppuna konsertoinut saksalaisyhtye Rammstein on ollut viime päivät kohun kohteena.

Yhtye konsertoi viime viikolla Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Yksi keikalla ollut nainen on väittänyt, että hänet huumattiin Vilnan-konsertin yhteydessä bändiläisten jatkojuhlilla.

Henkilön syytteistä ei ole esitetty mitään todisteita.

Rammstein itse kommentoi Twitterissä, että näin ei ole tapahtunut.

Helsingin poliisi ei ole tänään maanantai-iltapäivään mennessä saanut yhtään rikosilmoitusta tai kirjausta Rammstein-yhtyeen jäsenten tai henkilökunnan toiminnasta.

Jatkoille kyseltiin Whatsapp-ryhmässä

Ilta-Sanomat haastatteli laulaja Till Lindemannin soolokiertueen jatkoilla vuonna 2020 ollutta naista. Hän kertoi, että jatkoille oli pyydetty vain naisia.

Jatkoille halukkaita oli naisen mukaan kyselty Whatsapp-ryhmässä. Mukaan oli otettu vain täysi-ikäisiä. Jatkoilla tarjoiltiin alkoholia. IS:n haastattelema nainen ei todistanut tuolloin jatkobileissä epäasiallista käytöstä.

IS:n haastattelema nainen kertoo olleensa myös viime viikolla mukana WhatsApp-ryhmässä, jossa kutsuttiin Rammsteinin Helsingin-konserttien etko- ja jatkobileisiin.

Haastatellun mukaan osallistujille oli annettu pukukoodiksi värikäs ja elegantti cocktail-mekko tai kukkamekko.

Naisen käsityksen mukaan Helsingin kutsuvierasbileet peruttiin.

Juttua korjattu 29.5.2023 klo 16.50: väitetyn huumauksen väitettiin tapahtuneen Liettuassa, ei Latviassa. Ja korjattu tietoa IS:n haastattelusta: haastateltu nainen oli Lindemannin soolokiertueella 2020, ei viime viikonlopun keikalla.

Suosittelemme sinulle