Hyppää sisältöön

Jere Vikström takaisin Sotkamon Jymyyn kaksivuotisella sopimuksella

Sotkamossa kertaalleen etenijäkuninkuuden urallaan voittanut Vikström odottaa paluuta kasvattajaseuraan levollisin mielin.

Jere Vikström kunnarin jälkeen.
Kolme edellistä kautta Hyvinkään Tahkossa Superpesiksestä pelannut Vikström rikkoi kahdella edellisellä kaudella 150 kärkilyönnin rajapyykin. Kuva: Tomi Hänninen
Tanja Heikkonen

Edellisen kerran kaudella 2019 Sotkamon Jymyssä pelannut Jere Vikström liittyy Jymyn vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella.

– Tavoitteenamme on pelata tänä vuonna isoista asioista, ja Jere tuo meille paitsi huippuosaamista, myös leveyttä ja särkymävaraa. Tietysti samalla katseet ja suunnitelmat oli jo tulevassakin vuodessa. Saatiin rakennettua taloudellisesti järkevä paketti tälle käynnissä olevalle kaudelle, ja onhan se huippujuttu saada oma kasvatti takaisin seuraan, Superjymy Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Jymy on aloittanut kauden vahvasti viidellä voitolla, vaikka on joutunutkin kierrättämään kokoonpanoa reilulla kädellä. Vikström tuo helpotusta, sillä hän on monikäyttöinen pelaaja.

– Jere tuo monipuolisuudellaan mahdollisuuden pelata peliä sellaisilla roolituksilla ja pelitavalla, millä ollaan suunniteltu pelaavamme. Erityisesti etenijäpuolella pystytään paremmin kontrolloimaan ja ennakoimaan myös pelaajien kuormitusta, Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen avaa.

Kolme edellistä kautta Hyvinkään Tahkossa Superpesiksestä pelannut Vikström rikkoi kahdella edellisellä kaudella 150 kärkilyönnin rajapyykin. Viime syksynä Vikström oli kuitenkin uuden edessä, kun syksy ei alkanutkaan minkään joukkueen mukana harjoitellen.

– Erittäin mukavilla ja odottavaisilla fiiliksillä takaisin Jymyyn. Kyllähän sitä tietää, että mihin tässä on tulossa ja kovasti odotan, että pääsen tutustumaan uusiin asioihin ja ihmisiin muuten niin tutussa ympäristössä, Vikström kommentoi paluutaan.

Hyvinkään Tahkon riveistä on lähtenyt myös muita Jymy-kasvatteja, kun Kalle-Tapio Huuskon loppukauden kattava sopimus Manse PP:n kanssa julkaistiin viikonloppuna.

Seuraava peli Jymyllä on sunnuntaina 4. kesäkuuta, kun sotkamolaiset ovat hyvän alkukauden pelanneen Kempeleen Kirin vieraana. Seuraava kotiottelu on puolestaan vuorossa tiistaina 6. kesäkuuta, kun Joensuun Maila saapuu Hiukkaan.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme