Hyppää sisältöön

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen on irtisanoutunut tehtävästään

HPK Liiga Oy käynnistää uuden toimitusjohtajan haun ja tiedottaa asiasta kesän aikana.

Antti Toivanen on HPK:n toimitusjohtaja.
Antti Toivanen jättää seuraajalleen hyvässä kasvussa olevan yhtiön. Kuva: Tomi Jokela / All Over Press
Anne-Maria Niskanen

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Seitsemän vuoden ajan seuraa luotsannut Antti Toivanen on irtisanoutunut tehtävästään ja jatkaa urallaan eteenpäin uusien tehtävien pariin. Seuran tiedotteen mukaan Toivanen lähtee seurasta hyvillä mielin ja jättää seuraajalleen hyvässä kasvussa olevan yhtiön.

– Haluan kiittää näistä seitsemästä vuodesta koko HPK-yhteisöä. Meillä on upea työympäristö, johon on joka päivä ollut mukava tulla töihin. Olen kiitollinen tästä intohimoisesta HPK-perheestä, jonka kanssa olen saanut toimia, Toivanen kiittelee.

HPK Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jouni Monto sanoo, että Toivanen on ollut iso osa HPK:ta ja tehnyt isolla sydämellä työtä seuran eteen.

HPK:n hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin ja tiedottaa asiasta kesän aikana.

Seuran talous kuntoon

Toivasen seitsemän vuoden aikana seura on ottanut merkittäviä edistysaskeleita. Erityisen merkittävää tulevaisuuden kannalta on, että seuran vakavaraisuusaste ja tase on saatu kuntoon ja se on kyennyt myös mittaviin investointeihin.

– Olemme hallituksen kanssa tehneet aktiivista ja hyvää yhteistyötä, jotta yhtiö on kehittynyt vuosi vuodelta eteenpäin. Tätä kautta yhtiö on pystynyt tekemään satojen tuhansien eurojen investointeja halliin. Halliimme on hankittu LED-pintaa myyntimme tueksi sekä kehittämään halliolosuhteita. Lisäksi olemme ostaneet kaksi aitiota takaisin itsellemme, sanoo Toivanen.

Panostuksia naisten jääkiekkoon ja junioritoimintaan

Urheilullisella puolella merkittävimmät saavutukset Toivasen aikana olivat Nuorten Suomen mestaruus 2017 sekä miesten Suomen mestaruus 2019. Viimeksi kuluneen kauden aikana HPK sai maaliin laajamittaisen urheilujohtamisen uudistamistyön ja on rekrytoinut palvelukseensa uuden urheilujohtajan.

HPK on toiminut myös naisten jääkiekkoilun kehittämisen edelläkävijänä ottamalla naisten joukkueen Liiga-yhtiön sateenvarjon alle. Tämä on mahdollistanut naisten joukkueen kehittämisen, kun pelaaminen on mahdollistettu ilman maksuja ja joukkueen toimihenkilöt ovat kyenneet toimimaan ammattimaisissa olosuhteissa, kerrotaan seuran tiedotteessa.

Antti Toivasen aikana on HPK:ssa tehty huomattavia satsauksia junioritoimintaan, johon on palkattu päätoimisia valmentajia.

Suosittelemme sinulle