Hyppää sisältöön

Puijottarien päävalmentaja-pelinjohtaja ja kolme pelaajaa lopettavat kesken alkaneen kauden

Seura tiedottaa, että lopettamispäätös on ollut jokaisen henkilökohtainen. Jussi Pulkkisen mukaan asiat ovat kotona ja lähipiirissä hyvin ja kyse on normaalista elämän ja urheilun kiertokulusta.

Pelinjohtaja näyttää viuhkalla merkkiä pesäspallopelissä
Ykköspesiskausi alkoi 5.toukokuuta. Kyseessä on pesäpallon toiseksi korkein sarjataso. Kuva: Yle / Tanja Heikkonen
Roosa Tuovinen,
Helmi Nykänen
Avaa Yle-sovelluksessa

Puijon Pesiksen naisten edustusjoukkueen Puijottarien riveissä tapahtuu merkittäviä muutoksia kesken alkaneen ykköspesiskauden.

Joukkueen päävalmentaja ja pelinjohtaja Jussi Pulkkinen lopettaa toimintansa joukkueessa. Lisäksi joukkueen pelaajistosta poistuvat Nora Pulkkinen, Siiri Pulkkinen ja Laura Pulkkinen.

Puijon Pesis kertoo tiedotteessaan, että lopettamispäätös on ollut jokaisen henkilökohtainen. Ylen tavoittama Jussi Pulkkinen kertoo, että heillä on kotona ja lähipiirissä kaikki hyvin.

Pulkkinen myös kieltää, että kyse olisi mistään dramaattisesta.

– Sanotaanko näin, että tämä on normaalia elämän ja urheilun kiertokulkua.

Seura etsii nyt uutta valmentaja-pelinohjaajaa sekä korvaavia pelaajia. Siirtymävaiheessa joukkuetta valmentaa kakkospelinjohtaja Pekka Keinänen.

– Keskitymme nyt siihen, että siirtymävaihe sujuu jouhevasti. Tässä helpottaa erittäin sitoutunut joukkue kapteenistoineen ja taustoineen, Puijon Pesiksen hallituksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen toteaa.

Eskelisen mukaan joukkueen sisällä on ollut joitakin haasteita, joihin on haettu ratkaisuja johdon tuella. Eronneet ovat kuitenkin itse päättäneet omasta lähdöstään, ei seura tai joukkue. Mitään vakavampaa, kuten väärinkäytöksiä tai häirintää ei ole Eskelisen mukaan kyseessä.

Eskelinen kiittää tiedotteessa joukkueesta poistuvia Pulkkisia heidän panoksestaan seuran ja joukkueen eteen sekä toivottaa heille menestystä tulevaan.

31.5. klo 12:41: Juttua on täydennetty Jussi Pulkkisen kommenteilla.

Suosittelemme sinulle