Hyppää sisältöön

Yksi pidätetty Karvian ulosajossa – onnettomuudessa kuoli kolmekymppinen nainen

Ulosajo sattui Pohjois-Satakunnassa sijaitsevassa Karviassa varhain sunnuntaiaamuna.

Poliisimaijan kylki.
Kuvituskuva. Kuva: Johanna Lehtola / Yle
Lore Korpelainen

Lounais-Suomen poliisi jatkaa Karviassa varhain sunnuntaiaamuna tapahtuneen ulosajon tutkintaa. Onnettomuudessa kuoli noin 30-vuotias nainen.

Poliisi on pidättänyt onnettomuuteen liittyen noin 30-vuotiaan miehen. Häntä epäillään ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Mahdollisten rikosepäilyjen lisäksi poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Ulosajo tapahtui Karvian Sarvelan alueella sijaitsevalla Alkkiantiellä. Tapahtuma-aika on tämänhetkisten tietojen perusteella aamuyöllä noin puoli neljän ja puoli viiden välisenä aikana.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä muun muassa kuulemalla silminnäkijöitä. Poliisi selvittää myös muiden mahdollisten henkilöiden osallisuutta tapahtumiin sekä onnettomuuden aikaisia ja sitä edeltäneitä tapahtumia.

– Esitutkinnassa poliisi siis hakee vahvistusta muun muassa sille, kuljettiko autoa onnettomuudessa menehtynyt henkilö vai joku muu, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Alitalo.

Poliisi sai Karviassa sunnuntaiaamuna myös ilmoituksen epäillystä apteekkimurrosta. Poliisin mukaan tässä vaiheessa ei ole viitteitä siitä, että tapaukset liittyisivät toisiinsa.

Suosittelemme