Hyppää sisältöön

Reppu-Hepusta uusi sarja vuodenvaihteessa – ”Reppu-Hepun halutaan säilyvän osana Pikku Kakkosta jatkossakin”, sanoo tuottaja

Myös jo julkaistut Seikkailukoneen jaksot säilyvät Yle Areenassa jatkossakin. Pikku Kakkosen Reppu-Heppuna tunnettu näyttelijä, muusikko ja ohjaaja Jaakko Loukkola kuoli yllättäen maanantaina.

Jaakko Loukkola.
Jaakko Loukkola kuoli yllättäen maanantaina. Kuva: Konsta Leppänen / Yle
Pasi Punkari

Pikku Kakkosesta tutusta Reppu-Hepusta julkaistaan vuodenvaihteessa uusi 10-osainen sarja. Sarja on jo kokonaisuudessaan kuvattu, ja siinä esiintyy esiintyy maanantaina menehtynyt Reppu-Hepun näyttelijä Jaakko Loukkola.

Uusi sarja on Reppu-Heppu ja Botti -sarjan uusi kausi.

Asian vahvistaa Pikku Kakkosen vastaava tuottaja Teija Ryösä. Ryösä kertoo, että uusi sarja julkaistaan perheen toivomuksesta.

– Perheen kanssa on sovittu, että tulevat jaksot julkaistaan suunnitelman mukaan. Reppu-Hepun halutaan säilyvän osana Pikku Kakkosta jatkossakin, sanoo Ryösä.

Perheen toivomuksesta myös jo julkaistut Seikkailukoneen jaksot säilyvät Yle Areenassa jatkossakin.

Ryösän mukaan on tärkeää, että myös läheisiä kuullaan ja he ovat tietoisia suunnitelmista.

Vuonna 1987 syntynyt Jaakko Loukkola oli monipuolinen teatterintekijä, näyttelijä, muusikko ja ohjaaja, jonka erikoisalaa oli lasten ja nuorten kiertueteatteri. Parhaiten Loukkola tunnettiin Pikku Kakkosen Seikkailukoneen Reppu-Heppuna.

Loukkola menehtyi yllättäen maanantaina.

Seikkailukoneen jaksojen kohtalosta kertoi ensin Iltalehti.

Suosittelemme