Hyppää sisältöön

Kainuun Musiikkijuhlat käynnistää festivaalikesän Pohjois-Suomessa – tapahtuma-alue valmistui ennätysajassa

Kajaanissa järjestettävän festivaalin esiintyjäkattaukseen ei ole tullut muutoksia.

Kainuun musiikkijuhlien vastaava tuottaja Jenna Fyhr on tapahtuman VIP alueella.
Kainuun Musiikkijuhlien vastaava tuottaja Jenna Fyhr kertoo, että tapahtuma-alue rakentui tänä vuonna ennätysajassa. Kuva: Arto Loukasmäki / Yle
Arto Loukasmäki

Kainuun Musiikkijuhlat käynnistää tänään Pohjois-Suomen festivaalikesän. Kajaanissa 9.–10. kesäkuuta järjestettävä tapahtuma tuo kahdelle esiintymislavalle liudan kotimaan kärkiä ja ulkomaisia tähtiä.

Toista kertaa Nordic Live Productions Oy:n voimin järjestettävää tapahtumaa on rakennettu viikon ajan Kajaanihallin ja Kaupunginlammen ympäristössä. Järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja tapahtuma-aluekin valmistui ennätysajassa, kertoo vastaava tuottaja Jenna Fyhr.

– Paikka on meille tuttu, eli töitä on tehty hyvällä suunnittelulla viime vuoden pohjalta. Lisäksi meillä on ollut mieletön määrä kajaanilaisia talkoolaisia auttamassa rakentamisessa, siitä iso kiitos heille. Paljon hommia, mutta olemme olleet koko ajan aikataulusta edellä.

Esiintymislavat ovat samankokoisia kuin viime vuonna. Fyhrin mukaan artisteilta on tulossa isoja tuotantoja, joten lava on suuri ja näyttävä. Esiintyjäkattaukseen ei ole tullut viime hetkillä muutoksia.

– Kaikki järjestelyt ovat menneet suunnitelmien mukaisesti eikä yllättäviä haasteita ole tähän mennessä tullut. Aurinkokin alkaa jo pilkottaa, kun eilen pääsimme kokemaan Kajaanissa myös raekuuron. Odotamme innolla tapahtuman alkamista.

Tapahtuma-alueen portit alueelle aukeavat molempina päivinä kello 15.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme