Hyppää sisältöön

Pohjois-Savon hyvinvointialueen virka-ajan ulkopuolinen hammaslääkäripäivystys Mehiläisen hoidettavaksi

Mehiläisen hammaslääkäri-hammashoitaja -työparit työskentelevät Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteispäivystyksen tiloissa.

Kuopion yliopistollisen sairaalan päivystys
Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteispäivystys. Kuva: Joni Kumpunen
Keijo Salokangas

Pohjois-Savon hyvinvointialueen virka-ajan ulkopuolinen hammashoidon päivystys siirtyy Mehiläinen Terveyspalveluiden hoidettavaksi. Mehiläinen on voittanut suun terveydenhuollon päivystystä koskevan julkisen tarjouskilpailun.

Kilpailutus koski viikonloppuisin, arkipyhinä ja iltaisin tapahtuvaa hammaslääkärin ja hammashoitajan työparien päivystystä. Päivystys sijaitsee Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteispäivystyksen tiloissa.

Potilaiden kannalta hoitoon hakeutuminen ei muutu, sillä kiireellisissä asioissa soitetaan samoihin puhelinnumeroihin kuin aiemminkin ja hoitopaikka pysyy samana.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen ja Mehiläinen Terveyspalveluiden yhteistyösopimus alkaa 19. kesäkuuta ja jatkuu toistaiseksi.

Hammaslääkäripäivystykseen soitetaan arkipäivinä kello 8–16 oman kunnan suun terveydenhuoltoon. Arki-iltaisin kello 16–18, arkipyhinä ja viikonloppuisin soitetaan päivystysavun numeroon 116 117. Viikonloppuisin ja arkipyhinä voi aamulla kello 8–9 välisenä aikana soittaa myös numeroon 017 174 020.

Suosittelemme