Hyppää sisältöön

Nokian uusi sosiaali- ja terveysasema avautuu vaiheittain elokuussa

Muutto uusiin tiloihin aiheuttaa lyhyitä katkoksia palveluihin. Nokian kaupunki lähettää juhannuksen alla jokaiseen kotitalouteen tiedotteen uuden aseman palveluista.

Anonyymin henkilön verenpaineen mittausta lääkärissä.
Ensimmäisenä uudelle asemalle muuttavat neuvola, hoitotarvikepalvelu ja kotisairaala. Arkistokuva. Kuva: Esa Huuhko / Yle
Petra Ketonen

Nokialle valmistuu uusi sosiaali- ja terveysasema aiemmin puretun terveyskeskuksen paikalle osoitteeseen Maununkatu 12. Palvelut aloittavat toimintansa uuden sosiaali- ja terveysaseman tiloissa vaiheittain elokuun aikana.

Nokian kaupunki postittaa jokaiseen nokialaiseen kotitalouteen ennen juhannusta tiedotteen, jossa kerrotaan uuden aseman palveluista.

Kaupungin tiedotteen mukaan ensimmäisenä uudelle asemalle muuttavat neuvola, hoitotarvikepalvelu ja kotisairaala. Ne aloittavat toimintansa uusissa tiloissa elokuun toisella viikolla.

Kiirevastaanotto, aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelut, psykiatrian poliklinikka sekä Fimlabin laboratorio palvelevat uudella sosiaali- ja terveysasemalla maanantaista 14.8.2023 alkaen.

Hammashoitola ja vastaanottopalvelut eli terveyskeskuksen hoitajien ja lääkärien vastaanotot aloittavat uudella sosiaali- ja terveysasemalla maanantaina 21.8.2023.

Elokuun lopussa sosiaali- ja terveysasemalle muuttavat kuvantaminen ja lähipalvelusairaala. Asemalle tulee myös kahvila ja lounasravintola.

Fysio- ja toimintaterapia sekä apuvälineyksikkö jatkavat toimintaansa nykyisissä tiloissa uuden sosiaali- ja terveysaseman naapurissa.

Muutot aiheuttavat katkoksia joihinkin palveluihin. Tuorein tieto muuttoajoista sekä tarkemmat tiedot muuttavista palveluista ja yhteystiedoista löytyvät Pirkanmaan hyvinvointialueen nettisivuilta.

Lisää Pirkanmaan uutisia Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Onko sinulla uutisvinkki tai kuvasitko uutistilanteen? Lähetä vinkki tampere@yle.fi.

Suosittelemme