Hyppää sisältöön

SJK:n lentoon saanut Joaquin Gomez jatkaa päävalmentajana myös ensi kaudella

Gomez pitää tärkeänä, että jatkosopimus räätälöitiin jo tässä vaiheessa kuluvaa kautta. SJK on Veikkausliigan ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella otteluakaan.

Joaquin Gomez i SJK.
Joaquin Gomez on tyytyväinen, että jatkosopimus tehtiin jo varhaisessa vaiheessa kuluvaa kautta. Kuva: All Over Press
Tuomo Mäenpää

Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Joaquin Gomez jatkaa pestissään myös ensi kaudella. Gomez ja SJK käyttivät sopimukseen sisältyneen option jatkokaudesta.

Gomez siirtyi viime kaudeksi Seinäjoelle Helsingin IFK:sta. 36-vuotiaan espanjalaisen ensimmäinen kausi SJK:ssa ei ollut jymymenestys, mutta tällä kaudella seinäjokelaisjoukkue on pelannut loistavasti.

SJK on Veikkausliigan ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella otteluakaan. Se on vain pisteen päässä sarjakärki Kuopion Palloseurasta, joka on vieläpä pelannut SJK:ta kaksi ottelua enemmän.

Gomez pitää tärkeänä, että jatkosopimus räätälöitiin jo tässä vaiheessa kuluvaa kautta.

– Se osoittaa, miten minuun ja valmennusryhmäämme luotetaan, ja uskotaan tähän projektiin. Nyt voimme jatkaa täällä vielä ainakin toisen puolitoista vuotta lisää, Gomez toteaa tiedotteessa.

Gomez on toiminut urallaan myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen sekä muun muassa englantilaisten Stoken ja Brightonin valmennusryhmissä. Hän kuului myös SJK:n valmennusryhmään jo kaudella 2020.

Suosittelemme