Hyppää sisältöön

Aholansaarisäätiön toimitusjohtaja vaihtuu

Marraskuussa 2022 toimitusjohtajana aloittanut Päivi Korhonen on irtisanoutunut tehtävästään.

Nainen ja koira seisovat talon pihanmaalla.
Aholansaarisäätiön ja Aholansaaren Matkailu oy:n irtisanoutunut toimitusjohtaja Päivi Korhonen. Kuva kesäkuulta 2023. Kuva: Petri Julkunen / Yle
Keijo Salokangas

Aholansaarisäätiön ja Aholansaaren Matkailun toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen toimitusjohtaja Päivi Korhonen on irtisanoutunut tehtävästään. Hän aloitti tehtävässään marraskuussa 2022.

Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa kesäsesongin ajan Aholansaarisäätiön taustayhteisön Herättäjä-yhdistyksen toiminnanjohtaja Kalle Hiltunen.

Kesän jälkeen säätiön hallitus etsii toimitusjohtajakysymykseen pitempiaikaisen ratkaisun.

Aholansaarisäätiön hallitus olisi halunnut Korhosen jatkavan erinomaisesti aloitettua työtä. Hallitus toteaa hänen saaneen aikaan monia myönteisiä alkuja Aholansaaren kehityksessä. Tänä kesänä Aholansaaressa on avattu Luonnonperintösäätiön polku Aholansaaren ikimetsään.

Aholansaarisäätiön tehtävä on herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kirkko- ja kulttuurihistoriallisen perinnön vaaliminen. Nilsiässä sijaitseva Aholansaari on leiri- ja lomakeskus, jossa Herättäjä-yhdistys tekee nuorisotyötä. Saaressa järjestetään rippi- ja varhaisnuorten leirejä.

Suosittelemme