Hyppää sisältöön

VPS toistamiseen Interiä parempi - turkulaisille kauden ensimmäinen kotitappio

Liigassa pelaava VPS on saanut pelinsä kulkemaan. Joukkue voitti Turussa Interin lukemin 2–0. VPS on nyt taulukossa sijalla yhdeksän.

Mies keltaisessa peliasussa potkaisee jalkapallon. Perässä pelaaja sinimustassa asussa.
VPS:n Roni Hudd keskittää ottelussa Interiä vastaan. Kuva: Jaakko Stenroos/All Over Press
STT Urheilu,
Sebu Björklund

Vaasan Palloseura voitti vajaat kaksi viikkoa sitten sarjajumbona Turun Interin kotikentällään 3-0. Keskiviikkona Interillä oli miesten jalkapalloliigassa revanssin paikka Turun Kupittaalla, mutta kalavelat jäivät maksamatta.

VPS hallitsi ottelua ja vei täydet pisteet Vaasaan 2-0-vierasvoitolla. Voitto oli vaasalaisille jo kolmas peräkkäinen, ja joukkue on noussut sarjan peränpitäjän paikalta yhdeksänneksi.

Goodly Michael vei VPS:n johtoon hienon yksilösuorituksen jälkeen. Michael narutti helposti Noah Nurmen ja laukoi pallon varmasti Eetu Huuhtasen selän taakse.

Toisella puoliajalla Nurmi aiheutti taklauksellaan vapaapotkun, josta Roni Hudd sinetöi vaasalaisten voittoluvut.

– Kun jaksaa tarpeeksi yrittää, niin tulosta alkaa tulla. Kolme peräkkäistä voittoa eikä yhtään maalia omaan verkkoon on meille nykytilanteessa tosi tärkeä juttu. Kurinalainen puolustus ja hyvät erikoistilanteet olivat voittomme avaimet, iloitsi VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss ei peitellyt pettymystään.

– Pukukopissa oli todella hyvä vire päällä, mutta kentällä olimme täysin aseettomia. Saimme sitä, mitä ansaitsimme. Aivan liian helpolla annoimme pisteet vaasalaisille, Wiss harmitteli.

Suosittelemme