Hyppää sisältöön

Vaalan Manamansalossa juhlitaan sunnuntaihin saakka säveltäjä Kassu Halosen syntymäpäivää maksuttomilla tapahtumilla

Kulttuuria on tarjolla paikallisille ja kesälomalaisille, kun säveltäjämestarin syntymäpäivää juhlitaan useilla tapahtumilla Halosen taidetalossa tulevan viikonlopun aikana.

Kassu Halonen taidetalon terassilla Manamansalossa
Säveltäjä Kassu Halosen syntymäpäivää juhlitaan Manamansalossa monen maksuttoman tapahtuman kera. Kuva: Yle/Sanna Kähkönen
Arto Loukasmäki

Perjantaista alkaen vietetään säveltäjä Kassu Halosen 70-vuotissyntymäpäiviä.
Halosen taidetalossa Manamansalossa on viikonloppuna useita maksuttomia konsertteja, luentoja ja esitelmiä Kainuun liiton sekä Taiteen edistämiskeskuksen tuella.

Tapahtumat alkavat perjantaina tietokirjailija Tommi Saarelan kertomuksilla Kassu Halosen ja Pave Maijasen elämänkerta teoksista. Paikalla vierailee muun muassa sanoittaja Vexi Salmen leski Katri Wanner-Salmi, joka kertoo Halosen ja edesmenneen miehensä pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Perjantaina tarjolla on myös Muistojen Bulevardi -konsertti, jossa esiintyjinä ovat Anna-Claudia Somero (laulu), sekä Jouni Somero (laulu, piano ja nostalgiset tarinat). Lauantaina on vuorossa Halosen 70-vuotisjuhlakonsertti: Maailma on kaunis. Esiintyjinä ovat Timo Turunto sekä pianotaiteilija Kemal Achourbekov.

Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy ja ne esitetään taidetalon juhlasalissa.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme