Hyppää sisältöön

Kemissä viikonloppu on alkanut huumerattijuoppojen kiinnijäämisillä

Poliisin haaviin on jäänyt kuljettajia, jotka ovat käyttäneet amfetamiinia, kannabista ja bentsoja. Huumepikatestien tulokset on varmennettu sairaalassa verikokein.

Vanhempi konstaapeli Robert Karlsson Helsingin poliisista tekee huumausaineen pikatestin autokuskille(lavastettu tilanne).
Poiliisi suoritti Kemissä valvontaan perjantaiaamuna Sauvonväylällä. Kuvituskuva. Kuva: Ronnie Holmberg / Yle
Timo Metsäjoki

Perjantain ja lauantaina välisenä aikana Kemissä on jäänyt kiinni kolme kuljettajaa huumaantuneena ajamisesta.

Perjantaiaamuna poliisipartio sai hälytyskeskukselta tehtävän Juntokadulla ojaan ajaneesta autosta. Tyhjillään ollut auto löytyi ojasta ja tutkimusten aikana paikalla saapui kemiläinen 41-vuotias mies, joka kertoi ajaneensa sillä. Mies oli sekavan oloinen ja hän kieltäytyi huumepikatestistä. Mies vietiin Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalaan verikokeeseen. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta.

Poliisin lauantai aamuisessa puhallusratsiassa Sauvonväylällä 20-vuotias nainen puhalsi alkometriin 0,38 mg/l ja lisäksi huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Nainen vietiin Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalaan verikokeeseen, jonka jälkeen hänet määrättiin ajokieltoon ja ajokortti jäi poliisin haltuun.

Meripuistonkadulla poliisi pysäytti 33-vuotiaan miehen, joka puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivisen tuloksen amfetamiinille, kannabikselle ja bentsoille. Mies vietiin Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalaan verikokeeseen ja sen jälkeen Kemin poliisiasemalle kuulusteluihin. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja tämä oli hänelle vuoden sisään jo kymmenes kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme