Hyppää sisältöön

Seinäjoki palauttaa markkinointinimensä Sinäjoesta ennalleen

Kesän markkinointikampanja oli kaupungin mukaan onnistunut, mutta kesän mentyä myös Sinäjoki saa mennä.

Kaupunkien etäisyyksiä liikenneopasteissa.
Seinäjokea markkinoitiin kesän ajan Sinäjokena. Tieopasteet jätettiin kuitenkin markkinoinnissa rauhaan. Kuva: Seinäjoen kaupunki
Anne Elhaimer
Avaa Yle-sovelluksessa

Seinäjoen kaupungin kesäkampanja Sinäjokena päättyy tänään. Kaupunki päätti tänä kesänä muuttaa markkinointimielessä nimensä Sinäjoeksi.

Sinä-alkuisella nimellä haluttiin kertoa, että Seinäjoella on tilaa olla sinä.

Nimeä kampanjoitiin erityisesti kesätapahtumissa. Lisäksi se näkyi muun muassa kaupungin somekanavissa TikTokissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Myös kaupungin virallisilla kotisivuilla nimestä tipahti kesän ajaksi E pois.

Seinäjoen markkinointipäällikkö Anu Männikkö nauraa, että netissä ja somessa näkynyt kampanja sai aluksi kaupunkilaisetkin ottamaan yhteyttä.

– Aluksi, kun kampanja lanseerattiin, tuli tällaisia että ”huomaatteko, että siellä on virhe”. On ihana, että asukkaat vinkkasivat. Joskus niitä virheitäkin voi tapahtua, mutta tässä kohtaa se oli ihan harkittu juttu.

Kaupungilla ollaan tyytyväisiä tempauksen saamaan huomioon.

– Palaute on ollut todella positiivista. Halusimme vuorovaikutusta ja sitä olemme saaneet. Ihmiset ovat kommentoineet ja osallistuneet aktiivisesti, Männikkö kiittelee.

Hän toivoo, että kampanjan tavoittama avoin ja mukaan ottava, ystävällinen ilmapiiri säilyy Seinäjoella myös kampanjan päätyttyä. Uutta kesäkampanjaa ei ole vielä suunnitteilla.

Suosittelemme