Hyppää sisältöön

Ulosajot työllistivät Lapin poliisia viikonloppuna – Tornion tapauksessa kuljettaja sairaalahoitoon Ouluun

Poliisin mukaan autossa ilman turvavyötä ollut nainen oli tapahtumapaikalla tajuissaan ja hänet toimitettiin hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisin hihamerkki
Rovaniemen alueella poliisia työllistivät Marraskoskella ja Kemintiellä sattuneet ulosajot. Kuvituskuva. Kuva: Matias Väänänen / Yle
Eeva Kuivas

Useat viikonlopun aikana tapahtuneet ulosajot ovat työllistäneet Lapin poliisia. Poliisi kertoo muun muassa Tornion Paakkolantiellä lauantai-iltapäivänä sattuneesta rajusta ulosajosta.

Poliisin mukaan auto oli tullut Arpelan suunnasta kohti Torniota ja ajautunut vastaantulevien kaistan yli ojan pohjalle, minkä jälkeen auto oli vielä mahdollisesti mennyt katon kautta ympäri.

Autossa ilman turvavyötä ollut nainen oli tapahtumapaikalla tajuissaan ja hänet toimitettiin hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Autosta löytyi huumausaineeksi epäiltyä ainetta ja poliisi epäilee, että nainen kuljetti ajoneuvoa päihtyneenä. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Rovaniemen alueella poliisia työllistivät Marraskoskella ja Kemintiellä sattuneet ulosajot. Molemmissa tapauksissa auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, mutta toisessa myös huumausaineen käyttörikoksesta, auton anastamisesta sekä sen kuljettamisesta oikeudetta.

Lisää Lapin uutisia kootusti verkkosivultamme.

Suosittelemme