Hyppää sisältöön

Veikkausliigan kynnykselle MP:n vienyt Juha Pasoja jatkaa päävalmentajana

Juha Pasoja on allekirjoittanut jatkosopimuksen päävalmentajan pestistä ensi kaudelle.

Mies istuu urheilukatsomossa.
Mikkelin Palloilijoiden päävalmentaja Juha Pasoja allekirjoitti jatkosopimuksen seuran kanssa. Arkistokuva. Kuva: Sari Ursin / Yle
Milka Krogerus

Mikkelin Palloilijat on tehnyt jatkosopimuksen edustusjoukkueen päävalmentaja Juha Pasojan kanssa.

Tiistaina 22. elokuuta julkistetun sopimuksen mukaan, neljä kautta MP:tä valmentaut Pasoja jatkaa joukkueen ruorissa myös ensi kaudella.

Takana on onnistunut kausi ja MP on tällä hetkellä Miesten Ykkösen runkosarjataulukossa kakkosena, vain pisteen päässä helsinkiläisestä Gnistanista.

Jäljellä on enää kaksi runkosarjaottelua, jonka jälkeen pelit jatkuvat ylemmässä jatkosarjassa. Joukkueella on mahdollisuus nousta miesten jalkapallon korkeimpaan sarjaan eli Veikkausliigaan.

– Tämä kausi on sujunut todella hyvin! Paso on saanut nuoret pelaajamme uskomaan itseensä ja kehittymään. Tämä puolestaan on tehnyt mahdolliseksi joukkueen menestymisen. Monikaan ei uskonut ennen kauden alkua, että MP pelaa uskottavasti Veikkausliigapaikasta, vaan odotettiin taistelua sarjapaikasta, kommentoi MP:n puheenjohtaja Olli Heinikainen tiedotteessa.

Pasoja kertoo olevansa hyvin motivoitunut viemään joukkuetta yhä eteenpäin.

– Pelien mennessä tuloksellisesti hyvin on nälkä kasvanut syödessä ja halu nähdä, miten ensi kaudelle pystymme vielä parantamaan joukkueen tekemistä sekä joukkuetta yleensäkin. Tämä kausi on vielä kesken. Meillä on mahdollisuudet myös nousuun ja siitä kamppaillaan kovasti, Pasoja kommentoi tiedotteessa.

Suosittelemme