Hyppää sisältöön

Omakotitalon autotalli ja lämpökeskus tuhoutuivat tulipalossa Kyyjärvellä

Autotallissa oli useita ajoneuvoja, jotka myös tuhoutuivat palossa. Paikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä Keski-Suomesta ja lähimaakunnista. Sammutustyöt jatkuvat iltaan asti.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen ajoneuvon kyljestä kuva, ovessa Keski-Suomen pelastuslaitoksen logo.
Tulipalo ei ollut vaarassa levitä muihin rakennuksiin, eikä siitä aiheutunut henkilövahinkoja. Aineelliset vahingot ovat kuitenkin mittavat. Arkistokuva. Kuva: Heli Kaski / Yle
Riina Mäentausta

Kyyjärvellä tulipalo on tuhonnut omakotitalon ison autotallin ja sen yhteydessä olleen lämpökeskuksen kokonaan.

Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Kyyjärvellä kello 14:30 aikoihin tänään iltapäivällä.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle rakennus oli täyden palon vaiheessa. Kohteeseen hälytettiin yhteensä 12 yksikköä Keski-Suomen sekä Etelä- ja Keski- Pohjanmaan pelastuslaitoksilta. Osa yksiköistä kuitenkin peruttiin matkalla.

Autotalli oli vanha, noin 200-neliöinen navettarakennus, jossa oli säilytyksessä asuntoauto, henkilöauto, ruohonleikkuri ja moottoripyörä. Ne tuhoutuivat tulipalossa täysin.

Palo ei ollut vaarassa levitä muihin rakennuksiin. Palon aineelliset vahingot ovat mittavat, mutta siitä ei aiheutunut henkilövahinkoja. Sammutustoimet jatkuvat palopaikalla iltaan saakka.

Syttymissyystä ei ole tietoa.

Suosittelemme