Hyppää sisältöön

Sotkamon Jymy ja Kempeleen Kiri kohtaavat tänään neljännessä välierätaistossa – ottelusarja katkolla Jymylle

Kempeleen Kiri on tänään pakkovoiton edessä miesten Superpesiksessä, sillä Sotkamon Jymy johtaa välieräsarjaa 2–1. Molemmissa joukkueissa uskotaan omien voittoon.

Roope Korhonen katsoo kentälle.
Sotkamon Jymyn Roope Korhonen oli isossa roolissa sunnuntaina joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Kuva: Tomi Hänninen/Chilipictures
Tanja Heikkonen,
Juha Virranniemi

Sotkamon Jymy tavoittelee tänään tiistaina miesten Superpesiksen finaalipaikkaa Kempeleessä välierien neljännellä kierroksella. Ottelu alkaa kello 16.30.

Jymy johtaa välieräsarjaa Kempeleen Kiriä vastaan 2–1. Finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen kuvailee KeKiä sisäpelivoimaiseksi joukkueeksi, jolle voi antaa muutaman juoksun hyvillä lyönneillä, mutta voiton kannalta räpylävirheisiin ei ole varaa.

– Kyllä me tästä pelistä haluamme lähteä voittajana jatkoon. Se tulee ratkeamaan varmasti sisäpeliin. Uskon, että pystymme parantamaan ja pelaamaan hyvää ulkopeliä. Olemme pelanneet hyvin Kempeleessä koko kauden, joten siinä suhteessa kotikentällä ei ole hirveän suurta etua.

Pakkovoiton edessä olevan Kempeleen Kirin pelinjohtaja Petri Tuuvan mukaan sunnuntaina pelatussa kolmannessa välierässä joukkue kompastui muutamiin ulkopelin virheisiin.

Jos sisäpeli toimii tänään yhtä hyvin kuin tähän asti, Jymy on kaadettavissa, Tuuva sanoo.

– Ei anneta läpilyöntejä, se on pääjuttu. Kun saamme sisäpelin pyörimään edes samalla tavalla kuin sunnuntaina, meillä on todella hyvät eväät voittoon.

Jos KeKi kampeaa ottelussa tasoihin, seuraava peli on jo huomenna keskiviikkona Sotkamossa.

Suosittelemme