Hyppää sisältöön

Oululaiset työttömät työnhakijat saavat maksuttoman liikuntaedun

Edun avulla voi käydä kolmen kuukauden ajan maksutta uimassa, vesivoimistelussa tai kuntosalilla kaupungin liikuntapaikoissa.

Oulun kaupungin uusi bränditunnus.
Kuvakaappaus Oulun kaupungin marraskuussa 2021 julkaisemasta brändikäsikirjasta. Kuva: Oulun kaupunki / kuvakaappaus brändikäsikirjasta
Essi Markkula

Oulun kaupunki tarjoaa oululaisille työttömille työnhakijoille liikuntaetuna päiväliikkujan kuntokortin, jolla he voivat käydä kolmen kuukauden ajan maksutta uimassa, vesivoimistelussa tai kuntosalilla kaupungin liikuntapaikoissa.

Liikuntaedun voi ladata liikuntapaikassa Waltti-kortille tai OuluCardille 2. lokakuuta – 31. joulukuuta välisenä aikana. Etu on voimassa kolme kuukautta latauspäivästä.

Jos henkilöllä ei ole korttia ennestään, sellaisen voi hankkia liikuntapaikkojen palvelupisteiltä sekä Oulunsalon yhteispalvelupisteeltä vähän yli kolmella eurolla.

Uintietu käy uintiin ja vesivoimisteluun Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa. Kuntosalietua voi käyttää Raksilan ja Raatin uimahalleissa, Jatulin ja Oulunsalon liikuntakeskuksissa, Ouluhallissa, Vorellissa Yli-Iissä sekä Ylikiimingin kuntosalilla.

Edulla pääsee liikuntapaikkoihin arkisin kello 16 asti sekä viikonloppuna aukioloaikojen mukaisesti.

Liikuntaetuun ovat oikeutettuja TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaana olevat oululaiset työttömät työnhakijat. Etuuteen oikeuttava todistus ja henkilötodistus esitetään kortin lataamisen yhteydessä.

Edun avulla halutaan tukea työttömien työnhakijoiden hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme