Hyppää sisältöön

Katso, mistä näet jääkiekon Liigaa halvimmalla – samalla lähetyksellä eri suoratoistopalveluissa täysin eri hinta

Jääkiekon SM-liigaa voi katsoa suoratoistopalvelusta ja asiakkuuden keskittämisestä riippuen hyvin eri hinnoin. Selvitimme, keneltä saa Liiga-ottelut katsottavaksi edullisimmin suoratoistona.

Jori Lehterä tuulettamassa mestaruutta.
Jori Lehterä juhli Tapparassa keväällä 2023 Liiga-mestaruutta. Alkavalla kaudella Lehterä pelaa Helsingin IFK:ssa. Kuva: Tomi Hänninen
Noora Takamäki
Avaa Yle-sovelluksessa

Miesten jääkiekon pääsarjaa Liigaa voi nykyisin seurata useista eri suoratoistopalveluista, jotka myyvät liigalähetystä joko yksittäin tai osana katselupakettia.

Lähetyksen tuottaa MTV, mutta saman lähetyksen hinnat vaihtelevat suuresti eri palveluntarjoajien kautta ostettuna. Osa tosin tarjoaa paketissaan myös muita katselusisältöjä.

Jos Discoveryn edullisimman paketin hankkii liigakauden ajaksi eli noin syyskuun puolivälistä toukokuun puoliväliin, säästää kalleimpaan eli C Moren pakettiin verrattuna lähes 100 euroa.

Telian Head of TV Tuija Kinnunen kertoo Ylelle, että kaikki palveluntarjoajat tekevät omat sopimuksensa sisällönoikeuksien omistajien kanssa ja kaikilla on hinnoitteluvapaus. Halvinta palvelua tarjonnut Discovery ei halunnut kommentoida, miksi sen Liiga-lähetyksen hinta on selvästi muita edullisempi.

Liigan runkosarjassa pelataan ensimmäinen täysi kierros tänään 13. syyskuuta.

Liigan kiekkolähetyksen hinnat eri suoratoistopalveluissa

PalveluntarjoajaHinta
Discovery25,99 e/kk*
DNA29,90 e/kk**
Elisa Viihde29,95 e/kk**
Telia29,95 e/kk
MTV Katsomo36,95 e/kk* (palvelu aloittaa 10.10.)
C More37,95 e/kk*
* paketissa myös muita sisältöjä
** vaatii digiboksi- tai kaapeli-tv-asiakkuuden

Korjattu 14.9. klo 9.19: Tuija Kinnusen nimi (oli aiemmin virheellisesti Kokkonen).

Voit keskustella aiheesta 14.9. klo 23 asti.

Suosittelemme