Hyppää sisältöön

Pepe Willbergin hiteillä ryyditettyä musiikkikomediaa on luvassa ensi vuonna kesäteatterissa Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin Dingo-musikaali veti kesällä katsomoon tuhansia ihmisiä. Ensi kesänä on vuorossa musiikkikomedia Elämältä kaiken sain.

Otto Kanerva, Anna Hanski ja Miikka J. Anttila hymyilevät kameralle taustallaan kesäteatterin näytelmään liittyvä roll-up.
Otto Kanerva (vas.), Anna Hanski ja Miikka J. Anttila katsovat jo ensi kesään. Kuva: Tiina Kokko / Yle
Tiina Kokko

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin johtaja Otto Kanerva on tyytyväinen menneeseen kesään. Dingo veti katsomoon noin 22 000 ihmistä. Kun lukuun lisätään Dingon ja Ismo Leikolan keikat, nousee kesän yleisömäärä noin 24 000 katsojaan.

Ensi kesänä Kaupunginpuistossa viihdyttää musiikkikomedia Elämältä kaiken sain, jonka musiikki koostuu Pepe Willbergin hiteistä. Musiikkikomediaa esitettiin tänä kesänä Rauman kesäteatterissa. Ensi kesänä sama kokoonpano viihdyttää Hämeenlinnassa.

– Raumalla oli mitä ihanin kesä. Meillä oli niin ihana porukka, kiittelee näytelmässä posteljoonia myös ensi kesänä esittävä hämeenlinnalainen Miikka J. Anttila.

Kesä Raumalla oli kuin kesäleiri konsanaan, luonnehtii näyttelijä Anna Hanski. Hanski sanoo, että hyvä henki työryhmässä yltää aina katsomoon saakka. Siitä kertoo katsojilta saatu palaute.

– Ihmiset sanoivat, että tuntuu, että olette oikeasti ystäviä tämän jutun ulkopuolella.

Se sai Hanskin tuntemaan, että hyvä ilmapiiri on tavoittanut myös yleisön.

Kitara, DDR ja Trabant mainittu

Hanskin ja Anttilan lisäksi näytelmässä ovat mukana myös Ilkka Merivaara, Maija Rissanen, Petrus Kähkönen ja Leena Rousti. Käsikirjoituksesta vastaavat Osku Valve ja Otto Kanerva, joka myös ohjaa esityksen.

Ensi kesän näytelmän tyylilaji eroaa Dingo-musikaalista. Jos Dingo oli omaelämänkerrallinen musikaali, niin Elämältä kaiken sain on musiikillinen komedia, jossa on irrallinen juoni.

Ensi kesänä on luvassa tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. DDR ja Trabant liittyvät myös näytelmään.

Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian ensi-ilta on 26.6.2024.

Seuraa Kanta-Hämeen uutisia Yle Areenassa ja Ylen verkkosivuilla.

Suosittelemme