Hyppää sisältöön

Salpakierron asiakaspalvelu on ruuhkautunut pahasti

Jätehuoltoyhtiö on saanut runsaasti yhteydenottoja, jotka liittyvät energiajätteen keräysvelvoitteen päättymiseen ja muovipakkauskeräyksen alkamiseen.

Yli tursuavia energiajaeastioita jätekatoksessa.
Muutokset jätelajien keräilyssä ovat aiheuttaneet epäselvyyksiä ja jäteastioiden ylipursuamista Salpakierron toiminta-alueella. Kuvassa lahtelaisen taloyhtiön jätekatos elokuussa 2023. Kuva: Jarno Kajova / Yle
Sini Ojanperä

Jätehuoltoyhtiö Salpakierron asiakaspalvelu on ruuhkautunut runsaiden yhteydenottojen vuoksi. Yhteydenotot liittyvät energiajätteen keräysvelvoitteen päättymiseen ja muovipakkauskeräyksen alkamiseen.

Salpakierto toteaa tiedotteessaan, että siirtymävaihe, jätekatosten lukitusjärjestelmän uudistus ja astiavaihdokset ovat aiheuttaneet epäselvyyksiä ja epätietoisuutta taloyhtiöissä. Osa kiinteistöjen jätetiloista on ollut sekaisin tilanteen vuoksi.

Asiakapalvelu on ruuhkautunut, koska useat eri tahot asioivat samasta aiheesta. Salpakierto toivoo taloyhtiöiden asukkaiden olevan yhteydessä isännöitsijään tai muuhun tahoon, joka vastaa taloyhtiön jätehuoltoasioista. Yhtiö kertoo lisänneensä asiakaspalvelun resursseja ja purkavansa yhteydenottojen jonoja mahdollisimman tehokkaasti.

Seuraa Päijät-Hämeen uutisia Yle Areenassa ja Ylen verkossa.

Suosittelemme