Hyppää sisältöön

Liikenteenjakajaan tyssännyt lyhyt takaa-ajo ehti aiheuttaa vaaratilanteita Rauman yössä

Ajoneuvon miespuolista kuljettajaa epäillään muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisin virkapuvun tunnus ja Suomen lippu hihassa
Kuvituskuva. Kuva: Antti Mikkola / Yle
Kati M. Rantala

Henkilöauton kuljettaja päätti yrittää poliisia karkuun kiihdyttämällä voimakkaasti pois raumalaisen pikaruokaravintolan autokaistalta hieman puolenyön jälkeen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisipartio oli ollut aikeissa tarkastaa autokaistalla olleen henkilöauton kuljettajan ajokunnon.

Auto kiihdytti parkkipaikan läpi kohti Karjalankatua pyrkien Luoteisväylän suuntaan. Auton kuljettaja törmäsi autollaan liikenteenjakajaan ja pakomatka päättyi lyhyeen ja kuljettaja otettiin poliisin toimesta kiinni.

Ajoneuvon miespuolista kuljettajaa epäillään mm. liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi hänen käyttämän farmarimallisen ajoneuvon, valkoinen Skoda Octavia, epäillään olleen luvatta hänen käytössään.

Tilanteessa ei tiettävästi syntynyt henkilövahinkoja. Parkkipaikalla muutamat jalankulkijat joutuivat kuitenkin väistämään pakenevan ja nopeasti kiihdyttäneen ajoneuvon edestä sivuun. Poliisilla ei toistaiseksi ole näiden väistäneiden henkilöiden yhteystietoja.

Poliisi pyytää tilanteessa vaaraan joutuneita ottamaan yhteyttä seuraaviin kanaviin yhteistietojen saamiseksi:

vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi
WhatsApp: 050 4117655
Vihjepuhelin: 0295 417 259

Suosittelemme