Hyppää sisältöön

Iso-Syöte laajentaa lapsille ja aloittelijoille suunnattua Lumimaa-aluetta – käyttöön otetaan myös uusi mattohissi

Hiihtokeskus Iso-Syötteen talvikauden uudistukset ovat 100 metriä pitkä katettu mattohissi, leveä ja led-valaistu harjoittelurinne ja pulkkamäki.

Iso-Syötteen tunturin uusi Lumimaa-laskettelualue.
Katettu mattohissi näkyy kuvassa keskellä. Kuva: Hiihtokeskus Iso-Syöte
Pekka Loukkola

Pudasjärvellä sijaitseva hiihtokeskus Iso-Syöte lisää lapsille sekä vähemmän kokeneille laskettelijoille harrastusmahdollisuuksia.

Hiihtokeskus Iso-Syötteen Lumimaa laajenee uudella rinteellä hiihtokeskuksen ydinalueen suuntaan. Käyttöön otetaan uusi katettu mattohissi.

Lapsiperheiden lisäksi mattohissiuudistuksesta pääsee osalliseksi kansainvälisten asiakkaiden kasvava joukko. Hiihtokeskuksen tiedotteen mukaan monelle ulkomailta tulevalle asiakkaalle lumi ja laskettelu ovat uusia kokemuksia. Helposti lähestyttävä, leveä mattohissi on turvallinen paikka kokeilla laskettelua.

Myös pulkkailijoiden toiveeseen on vastattu, ja pulkkamäen pituus yli nelinkertaistuu entiseen verrattuna. Aiemmin tehdyn lumetusuudistuksen ansiosta uusi alue voidaan saada käyttöön vain 48 tunnin lumetuksella.

Kesäkaudella alue palvelee Bike Parkin harjoittelualueena: hissin lisäksi alueelle avataan kolme helppoa reittiä ja kivituhkainen pump track -rata.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme