Hyppää sisältöön

Jalankulkija menehtyi liikenneonnettomuudessa Turussa

Bussin kyydistä noussut iäkäs nainen lähti ylittämään katua bussin takaa, kun henkilöauto törmäsi häneen. Onnettomuus sattui maanantai-iltana noin kello 18.

Lounais-Suomen poliisin logoteksti lasiovessa.
Kuvituskuva. Kuva: Kalle Mäkelä / Yle
Eino Kossila
Avaa Yle-sovelluksessa

Turun Nättinummessa sattui maanantaina illalla noin kello 18 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi yksi henkilö. Onnettomuus tapahtui Aurorankadulla lähellä Capsiankadun risteystä.

Poliisin mukaan menehtynyt henkilö on iäkäs nainen. Rikoskomisario Mika Paaer kertoo uhrin ylittäneen katua jalkaisin, kun henkilöauto törmäsi häneen.

Poliisin tiedotteen mukaan nainen oli noussut linja-autosta ja lähtenyt ylittämään ajorataa bussin takaa, kun samasta suunnasta tullut henkilöauto törmäsi häneen.

Paaerin mukaan poliisi kuulee nyt tapauksen osapuolia ja pyrkii muodostamaan kuvan tapahtumista. Poliisi pyytää silminnäkijöiltä tietoja tilanteesta ja tapahtumista. Tiedot voi lähettää poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Sosiaalisessa mediassa liikkui maanantaina huhuja, joiden mukaan onnettomuudessa menehtynyt henkilö olisi ollut liikkeellä sähköpotkulaudalla. Huhut eivät Paaerin mukaan pidä paikkaansa.

Juttua päivitetty klo 9.56 poliisin lähettämän tiedotteen pohjalta

Suosittelemme