Hyppää sisältöön

Awak Kuier heitti uransa parhaat pisteet WNBA:ssa! Johdatti Dallasin historiallisesti välieriin

Awak Kuier oli Dallas Wingsin toiseksi tehokkain pelaaja WNBA:ssa. Dallas Wings kohtaa välierissä hallitsevan mestarin.

Awak Kuier
Awak Kuier teki 13 pistettä, vaikka nousi otteluun penkiltä. Kuva: NBAE via Getty Images
Simo Arkko
Avaa Yle-sovelluksessa

Awak Kuierin Dallas Wings eteni koripallon WNBA-liigan välieriin keskiviikkoaamuna Suomen aikaa, kun se murjoi Atlanta Dreamin 101–74.

Dallas eteni koripalloliigan välieriin otteluvoitoin 2–0.

Awak Kuier pussitti ottelussa kaikkiaan 13 pistettä ja otti kuusi levypalloa vajaan 20 minuutin peliajalla. Tämä on Kuierin uran korkein pistesaldo WNBA:ssa.

Kuier oli Dallasin toiseksi tehokkain heti Arike Ogunbowalen jälkeen. Ogunbowale pussitti 20 pistettä ja otti 2 levypalloa yli 34 minuutin peliajalla.

Atlantalle välierän avausottelussa 36 pistettä pussittanut Rhyne Howard teki tällä kertaa 21 pistettä. Hän heitti pelitilanneheitoistaan yli puolet ohi (9/22).

Avausneljännes oli ottelussa tasainen, mutta toisen neljänneksen päätteeksi Dallas venytti eron 18 pisteeseen. Dallasin tahti ei hiipunut, sillä se takoi ensimmäisellä puoliajalla 52 ja toisella 51 pistettä.

Kuierin seura on pelannut WNBA:ssa Dallas Wingsin nimellä kaudesta 2016 asti. Tuona aikana Dallas ei ole koskaan edennyt pudotuspeleissä ensimmäistä kierrosta pidemmälle.

Wings saa välierissä vastaansa runkosarjan voittaneen hallitsevan mestarin, Las Vegasin. Paras viidestä -sarja alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Suosittelemme