Hyppää sisältöön

Robert Taylor korvasi loukkaantuneen Lionel Messin ja pani pystyyn huiman näytöksen

Robert Taylorilla oli kahden maalin ilta Inter Miamin 4–0-voitossa Toronto FC:stä MLS:n kamppailussa. Interin juhlia varjostivat Lionel Messin ja Jordi Alban loukkaantumiset.

Robert Taylor kuvassa
Kahden maalin mies Robert Taylor palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Kuva: Getty Images
Matti Lehtisaari
Avaa Yle-sovelluksessa

Robert Taylor järjesti melkoisen show'n Pohjois-Amerikan jalkapalloliigan MLS:n kierroksella. Taylor liekehti kahdella maalillaan Inter Miamin 4–0-murskavoitossa Toronto FC:stä.

Inter Miami sai ottelussa myös synkkiä uutisia, kun Lionel Messi ja Jordi Alba loukkaantuivat ja joutuivat sivuun jo ensimmäisellä puoliajalla. Taylor juoksi kentälle 37. minuutilla juuri loukkaantuneen Messin tilalle.

Facundo Farias teki illan avausmaalin, kunnes Taylor astui valokeilaan. Taylor vei Inter Miamin 54. minuutilla 2–0-johtoon, kun hän sijoitti pallon vasempaan alakulmaan. 20 minuuttia myöhemmin Taylor tarjoili syötön Benjamin Cremaschin 3–0-osumaan.

Taylor huipensi loistavan iltansa, kun hän viimeisteli komealla vedollaan Inter Miamin neljännen maalin. Suomalaisen illan toinen maali syntyi 87. minuutilla. Taylor palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

Robert Taylor nousi suuriin otsikoihin jo aiemmin kesällä, kun hän säkenöi yhdessä seuraan siirtyneen Messin kanssa. Nyt Taylor näytti, että tulosta tulee ilman argentiinalaistähteäkin.

Taylor on pelannut tällä kaudella 23 MLS-kamppailua ja tehnyt nyt neljä maalia.

Päävalmentaja Gerardo Martino kertoi, etteivät Messi ja Alba kokeneet olleensa täydessä pelikunnossa, mutta taustalla tuskin on suurempia vammoja.

– En usko, että tämä on mitään uutta tai sen suurempaa kuin mitä heillä on viime aikoina ollut. Se on väsymystä, enkä usko, että heillä on lihasvammaa, Martino sanoi AFP:n mukaan.

Pukki maalasi, Minnesota menetti johtonsa

Minnesota Unitedia edustava Teemu Pukki loisti maalinteossa vierasottelussa Los Angeles Galaxya vastaan. Pukki tasoitti 19. minuutilla kamppailun 1–1:een.

Minnesota oli vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen 3–1-johdossa, mutta LA Galaxy nousi ohi ja 4–3-voittoon.

Päivitetty kello 7.40: Minnesotan ottelun lopputulos.

Suosittelemme