Hyppää sisältöön

Iiro Haimista tulee Jymyn pelinjohtaja: ”Ison työmäärän kautta lähdetään rakentamaan tulevaa”

Haimi johtaa Sotkamon Jymyn peliä kaudet 2024–2025. Neljä edellistä kautta Haimi on toiminut Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtajana.

Mustaan toppatakkiin pukeutunut lippispäinen mies seisoo pesäpallostadionin edessä
Yle kuvasi Iiro Haimin syksyllä 2021. Kuva: Kiira Ikävalko / Yle
Emilia Pakkala

Iiro Haimista tulee Sotkamon Jymyn pelinjohtaja. Haimi kertoo odottavansa tulevaa innostunein mielin.

– Uusi ympäristö, uudet haasteet ja ihmiset tuovat totta kai virtaa tekemiseen. Loistofiiliksillä eteenpäin, ja onneksi tässä on päässyt sopivasti jo asettumaan aloille ja tutustumaan tulevaan toimintaympäristöön, jo muutaman viikon Sotkamossa asunut Haimi kertoo tiedotteessa.

Sopimus on kaksivuotinen, ja Haimi johtaa Jymyn peliä kaudet 2024–25. Kahden vuoden lisäksi Haimi ja Jymy ovat sopineet kahdesta optiovuodesta.

Neljä edellistä kautta Haimi on toiminut Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtajana. Pallonlyöjien kanssa Haimi saavutti kahdesti SM-hopeaa. Ennen tätä hän toimi Hyvinkään Tahkon pelinjohtajana.

Pelinjohtajana Haimi peräänkuuluttaa isoa työmäärää.

– Perusperiaate on se, että ison työmäärän kautta lähdetään rakentamaan tulevaa. Joukkueen kanssa yhdessä sovittuja suuntaviivoja eteenpäin viemällä saadaan varmasti homma parhaiten liikkeelle, Haimi kertoo Jymyn tiedotteessa.

Hän on aloittanut jo tulevan harjoituskauden suunnittelut.

– Harjoitusohjelmat alkavat olla valmiit vuodenvaihteeseen saakka. Kyllä me hyvin nopeasti, muutaman viikon sisällä, otetaan tulevan kauden joukkue kokoon ja käydään tulevat askelmerkit läpi.

Suosittelemme