Hyppää sisältöön

Linja-autoyhteydet Kalajoelta ja Oulaisista Helsinkiin ja Jyväskylään paranevat ensi kuussa

Lokakuussa alkavat uudet linjayhteydet parantavat ja nopeuttavat yhteyksiä maakunnan eteläosista pääkaupungin ja Keski-Suomen suuntaan.

Puinen kyltti, jossa lukee Kalajoki. Taustalla merenrantaa.
Tähän asti nopeimmat reitit Kalajoelta ja Oulaisista Jyväskylään ovat kulkeneet Tampereen tai Seinäjoen kautta. Uudet vuorot lyhentävät reittiä ja matka-aikaa. Kuva: Roosa Sarajärvi / Yle
Risto Degerman

Linja-autoyhteydet Kalajoelta ja Oulaisista Helsingin ja Jyväskylän suuntaan paranevat lokakuun alussa, kun Kalajoen, Merijärven, Oulaisten, Haapaveden ja Kärsämäen välisiin koulupäivien linja-autovuoroihin tehdään muutoksia.

Muutosten seurauksena syntyy uusia vaihdollisia linja-autoyhteyksiä Helsingin ja Jyväskylän suuntaan.

Myös Oulaisten ja Haapaveden välillä käynnistyy uusi iltavuoro. Uusi vuoro lähtee Oulaisista klo 19.10 ja saapuu Haapavedelle klo 19.50. Vuoro ajetaan koulupäivisin.

Muutosten seurauksena matka-aika erityisesti Jyväskylän suuntaan lyhenee. Tähän asti nopeimmat reitit Kalajoelta ja Oulaisista Jyväskylään ovat kulkeneet Tampereen tai Seinäjoen kautta. Uusien vuorojen reitti lyhenee selvästi. Matka-aika Jyväskylästä Kalajoelle on nopeimmillaan alle viisi tuntia ja Oulaisiin alle neljä tuntia.

Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme