Hyppää sisältöön

Nainen pakotettiin autoon ja sidottiin Espoossa – kolmea epäillään törkeästä vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa Espoon keskuksen alueella sattuneesta tapauksesta.

Poliisin haalarin selkämys.
Uhri oli hätääntynyt, mutta hän ei saanut poliisin mukaan hengenvaarallisia vammoja. Kuva: Matias Väänänen / Yle
Clarissa Jäärni,
STT

Poliisi vapautti sunnuntain vastaisena yönä Espoossa naisen, joka oli pakotettu autoon ja sidottu.

Samasta autosta poliisi otti kiinni kaksi miestä ja naisen, joita epäillään törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä pahoinpitelystä, tiedotti Länsi-Uudenmaan poliisi tiistaina.

Hätäkeskus sai sunnuntaina aamuyöllä ilmoituksen, jonka mukaan Espoon keskuksen alueella kolme henkilöä pakotti naista autoon ja tämä huusi apua. Paikalle saavuttuaan poliisipartio löysi ilmoituksessa kuvaillun auton pysähtyneenä.

Kun poliisi lähestyi, alkoi auton takaosasta kuulua avunhuutoja.

Ajoneuvon ovet olivat lukittuna eivätkä muut autossa olleet suostuneet avaamaan niitä. Koska etuoven ikkuna oli raollaan, poliisi sai ovet avattua.

Sisällä oli kaksi miestä ja takapenkillä nainen, joka peitteli esineiden alle piilotettua toista naista. Apua huutanut oli sidottu käsistään turvavyöllä, jonka poliisi leikkasi irti.

Autoon pakotettu nainen kuljetettiin jatkohoitoon. Uhri oli hätääntynyt, mutta hän ei saanut poliisin mukaan hengenvaarallisia vammoja.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan mahdolliset havaintonsa tapauksesta sunnuntain vastaiselta yöltä. Ne voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi.

Suosittelemme