Hyppää sisältöön

Keskusrikospoliisi kaipaa edelleen vihjeitä ja näköhavaintoja Rasmus Takaluomasta katoamisillalta

Poliisi ei tällä hetkellä epäile Rasmus Takaluoman tapauksessa rikosta, mutta tutkinnanjohtajan, KRP:n rikoskomisarion Jussi Luodon mukaan ”kaikki on mahdollista”.

Kartta, jossa näkyy Lapua, Kauhava ja Lapuanjoki.
Rasmus Takaluoma katosi Lapualla 11. marraskuuta. Hänen ruumiinsa löytyi 30. syyskuuta Kauhavalta. Kuva: Laura Merikalla / Yle
Matti Rinnekangas

Keskusrikospoliisi kaipaa edelleen vihjeitä Rasmus Takaluoman liikkeistä viime marraskuulta katoamishetkeltä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jussi Luoto kehottaa ottamaan yhteyttä, jos jollain on näköhavaintoja Takaluomasta perjantailta 11. marraskuuta 2022. Hän ei kuitenkaan pysty vastaamaan kysymykseen, etsiikö poliisi vielä jotain tiettyä uutta seikkaa tai henkilöä.

– Tässä on kyse kuolemansyyntutkinnasta. Olen täysin vaitiolovelvollinen, joten en voi vastata tuohon mitään, Luoto sanoo.

Viime perjantaina Kauhavalta Lapuanjoen varresta löytyi ihmisen jäänteitä. Poliisi pitää todennäköisenä, että vainaja on vuosi sitten Lapualla kadonnut Takaluoma.

Seuraavaksi tutkinnassa selvitetään kuolemansyytä. Luoto ei tässä vaiheessa pysty arvioimaan, milloin tutkinta saadaan päätökseen.

Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta, eikä Luoto spekuloi sillä, että voiko tapaus vielä muuttua rikostutkinnaksi, mutta hän toteaa, että “kaikkihan on mahdollista”.

Suosittelemme